klantenservice Azivo

www.azivo.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Azivo

U kunt zich er vast in herkennen dat het uitzoeken van een nieuwe zorgverzekering niet altijd een pretje is. U begint er altijd met goede moed aan, maar dit houdt al snel op wanneer u ziet dat er een enorm aanbod is en dat er vaak wel een nadeel te vinden is aan de verschillende zorgverzekeraars in Nederland. Waar veel mensen de fout in gaan is dat zij zich alleen maar inlezen op de grotere zorgverzekeraars die zich op heel Nederland richten. Wist u echter dat er ook zorgverzekeringen zijn die zich op bepaalde gebieden richten?

  • Den Haag
  • Zoetermeer
  • Rijswijk

Woont u in (de buurt van) deze steden? Dan kunt u een zorgverzekering afsluiten bij Azivo. Deze verzekeringsmaatschappij richt zich specifiek op dit gebied. Dit heeft natuurlijk de nodige voordelen. Zij kunnen de zorg goedkoop inkopen, omdat zij er vanuit gaan dat u hier naar de arts zult gaan. Het aantal ziekenhuizen, huisartsen en tandartsen mag dan beperkter zijn dan bij andere verzekeraars, maar dit komt alleen maar omdat zij zich alleen focussen op de zorg in deze omgeving. Dit is dus juist heel erg positief, want dit betekent dat u altijd bij u in de buurt geholpen wordt, zonder hier torenhoge kosten voor te bepalen. Daarnaast zijn zij heel erg goed bekend met de zorgverleners in deze omgeving en dus kunnen zij u ook zeker voorzien van een goed voorzien. 

Het vinden van het telefoonnummer van Azivo

Klinkt deze zorgverzekeraar u goed in de oren? Dan kunnen wij ons zo voorstellen dat u hier graag meer informatie over wilt. En wij hebben de manier voor u waarop u dit zo snel mogelijk kunt regelen. Heeft u al eens van NL Contact gehoord? Als u deze vraag met een nee heeft moeten beantwoorden, dan is het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Bij NL Contact hebben zij namelijk de contactgegevens van alle belangrijke bedrijven in Nederland. Dit betekent dus dat u hier aan het juiste adres bent om ieder telefoonnummer van een belangrijk bedrijf in ons land op te vragen. Ook voor het telefoonnummer van Azivo bent u hier aan het juiste adres. U kunt het telefoonnummer van Azivo opzoeken via de website van NL Contact. U kunt echter ook telefonisch contact met ze opnemen. Zij kunnen u het telefoonnummer van Azivo dan geven, maar ook kunnen zij u meteen doorverbinden. Veel mensen kiezen voor deze optie, want het is natuurlijk wel zo makkelijk om direct alles te kunnen regelen.

Stel uw vragen via het telefoonnummer van Azivo

U kunt het telefoonnummer van Azivo natuurlijk voor uiteenlopende dingen gebruiken. Als u bijvoorbeeld nog geen klant bent dan kunt u dit via het telefoonnummer van Azivo regelen. Als u wel al klant bent, dan kunt u hier natuurlijk ook andere dingen voor elkaar krijgen. Heeft u bijvoorbeeld vragen over welke arts u het beste kunt bezoeken of hoe u een declaratie aan moet pakken? Neem contact op via het telefoonnummer van Azivo en zij zullen u zo goed mogelijk helpen. Het is natuurlijk altijd prettig om niet alleen het telefoonnummer van Azivo bij de hand te hebben, maar ook die van veel andere belangrijke bedrijven in Nederland. Neem daarom vandaag nog de moeite om het telefoonnummer van NL Contact op te slaan in uw telefoon. Op die manier heeft u altijd de mogelijkheid om contact met ze op te nemen en zo de contactgegevens van bedrijven op te vragen. Maak het uzelf niet langer onnodig moeilijk. Het hoeft vanaf nu niet meer lang te duren om dit soort dingen op te zoeken!

Azivo is een moderne professionele zorgverzekeraar met wortels in de Haagse regio. Al meer dan honderd jaar komt de organisatie op voor de belangen van verzekerden in en om Den Haag. We hebben baanbrekend werk verricht om de gezondheidszorg voor iedereen toegankelijk te maken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Azivo. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Azivo, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

U heeft vast wel eens gehoord van het Zilveren Kruis. Deze...

uitgebreide informatie »

In Nederland hebben we een heleboel zorgverzekeraars. Wanneer het...

uitgebreide informatie »

Het hebben van verzekeringen die passen bij uw levensstijl is een...

uitgebreide informatie »

De zorgverzekeraar Agis heeft jarenlang hele goede zorgverzekeringen...

uitgebreide informatie »

VGZ

VGZ is een bekende Nederlandse zorgverzekeraar. De zorgverzekeraar is...
uitgebreide informatie »

Het uitzoeken van een goede zorgverzekering kan soms aardig lastig...

uitgebreide informatie »

views

1779

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.