Aston Martin

www.astonmartin.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Aston Martin
Aston Martin is een Engels automerk dat in handen is van de investeringsgroep rond David Richards. Aston Martin is met name bekend geworden door de verschillende James Bond films. In deze films rijdt James Bond veel rond in zo’n Aston Martin. Aston Martin werd in 1913 opgericht door Lionel Martin en Robert Bamford. Al meer dan 100 jaar worden onder de naam dus verschillende luxe auto’s gebouwd. De naam Aston Martin is op een vrij aparte manier ontstaan. De naam ontstond namelijk door een overwinning van Lionel Martin op de Aston Clinton Hillclimb bij het plaatsje Aston Clinton. Vandaar de naam Aston Martin. Tot de Tweede Wereldoorlog verliep de handen en de bouw van auto’s van Aston Martin voorspoedig, ook al lag de productie om logische redenen even stil tijdens de Eerste Wereldoorlog. Na de Tweede Wereldoorlog werd Aston Martin overgenomen door Sir David Brown, een tractorfabrikant. Sir David Brown nam een jaar nadat het Aston Martin had overgenomen tevens het merk Lagonda over. Hij voegde daarna dit merk fysiek en juridisch bij Aston Martin. Hoewel Aston Martin van origine Brits is, kunt u deze luxe auto’s ook in Nederland kopen. Zo goed als alle modellen worden ook in Nederland verkocht. Om te kijken welke modellen u precies gemakkelijk in Nederland kunt kopen, moet u naar www.astonmartin.nl gaan. Hier kunt u precies zien wat er in Nederland aan Aston Martin modellen verkocht wordt. Natuurlijk heeft Aston Martin klantenservice ook hoog in het vaandel staan. Ze vinden het immers erg belangrijk dat al hun klanten erg tevreden zijn. De Aston Martin klantenservice heeft verschillende onderdelen. In Nederland is een onderdeel van de Aston Martin klantenservice het feit dat ze er in Hilversum een fysieke auto dealer van Aston Martin auto’s is. Hier kunnen verschillende medewerkers van deze vorm van de Aston Martin klantenservice u te woord staan over alles wat u wilt weten over Aston Martin. Het maakt niet uit of u voor de eerste keer naar deze Aston Martin “winkel” komt om uzelf alleen een beetje te oriënteren, of u echt al naar deze “winkel” gaat om definitief een Aston Martin te kopen. De Aston Martin klantenservice staat voor u klaar. U kunt deze vorm van de Aston Martin klantenservice ook bereiken via telefoon en via fax. Dit kan gewoon tijdens kantooruren, dus vanaf ongeveer 09.00 in de ochtend tot en met ongeveer 17.00 in de avond. Dit kan eventueel per dag verschillen. Voor de specifieke openingstijden kunt u kijken op www.astonmartin.nl. Hiernaast kunt u ook contact opnemen met de Nederlandse Aston Martin klantenservice door een bericht achter te laten op de contactpagina op www.astonmartin.nl. Een van de medewerkers van de Aston Martin klantenservice zal zo snel mogelijk een reactie geven op uw mail. Er zijn dus veel verschillende manieren om de Aston Martin klantenservice te bereiken.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Aston Martin. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Aston Martin, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

Mazda is een automerk dat door het Japanse Mazda Motor Corporation wordt...
uitgebreide informatie »
Mercedes is een Duits automerk, voortgekomen uit Daimler en in 1926...
uitgebreide informatie »
FIAT, geschreven in hoofdletters, staat voor Fabbrica Italiana...
uitgebreide informatie »
Cadillac is wereldwijd een van de oudste automerken ter wereld. Cadillac...
uitgebreide informatie »
Peugeot is een Frans automerk van PSA Peugeot Citroën en ook de naam van...
uitgebreide informatie »
Ford is een bekend automerk uit Amerika. Auto’s van het merk Ford word...
uitgebreide informatie »

views

796

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.