klantenservice ATP Webtravel

www.atp.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij ATP Webtravel
ATP Webtravel is een online reisaanbieder, die verschillende reizen aanbiedt. Sinds 1990 heeft ATP het grootste aanbod van vliegtickets tegen een transparante prijs. Op de website kunt u aangeven naar welke soort reis u op zoek bent. Mocht u een vliegreis hebben geselecteerd, dient u daarna in te vullen wanneer u wilt vertrekken, naar welke bestemming u graag zou willen en wanneer u weer terug wilt komen. Nadat u het aantal volwassenen, kinderen en baby’s heeft ingevuld krijgt u een aanbod dat speciaal afgestemd is op uw wensen. Ook bestaat er een uitgebreide zoekoptie, waar u nog meer wensen door kunt geven. Indien u een hotel bestemming wilt boeken, hoeft u enkel de stad/plaats in te vullen en de aankomst- en vertrekdatum. Er zijn meer dan 700.000 hotels die zich hebben aangesloten bij ATP, dus het is raadzaam een selectie te maken voordat u in dit ruime aanbod terecht komt. Daarnaast kunt u op de website van ATP Webtravel een auto huren. ATP heeft een samenwerkingsverband met Sunny Cars. Sunny Cars is te bereiken op het telefoonnummer 023-5699696. Dit nummer is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09:00 uur en 22:00 uur. Op zaterdag en zondag is het nummer bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 uur. Voor noodgevallen kunt u Sunny Cars op het nummer +3123-5699690 bereiken. Op de website van ATP vindt u een overzicht van landen waarin het raadzaam is een auto te huren, de zogenaamde Landentips Autohuur. Ook treintickets zijn te verkrijgen via ATP. ATP werkt samen met NS International, waardoor alle internationale treintickets ook te verkrijgen zijn op de website van ATP. U kunt met de trein naar uw vakantiebestemming, of u kunt ervoor kiezen om met de trein naar het vliegveld te reizen. Tenslotte kunt u op de website van ATP verschillende verzekeringen afsluiten. ATP is op verschillende manieren te bereiken. In Nederland heeft het meerdere vestigingen, waar meer dan 400 werknemers u te woord kunnen staan. De organisatie is alle dagen van de week bereikbaar tot 22:00 uur ‘savonds. U kunt telefonisch contact opnemen door het nummer 0900-2876654 te bellen. Mocht u zich in het buitenland bevinden, kunt u het nummer +3120-2011300 telefonisch bereiken. Naast het telefoneren is het mogelijk om ATP per email te contacteren. U kunt uw bericht sturen aan online@atp.nl. Het hoofdkantoor van ATP is gevestigd in Rijssen. Indien u een zakelijke klant bent van ATP, kunt u het beste contact opnemen met Corporate Travel. Op de website kunt u zich tevens inschrijven voor de nieuwsbrief.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met ATP Webtravel. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van ATP Webtravel, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

TUIfly Klantenservice. TUIfly is een Duitse luchtvaartmaatschappij die...
uitgebreide informatie »

TUI

TUI Nederland Klantenservice. TUI Nederland is de marktleider in de...
uitgebreide informatie »
Kras is een Nederlandse reisorganisatie en is begonnen in 1992 als...
uitgebreide informatie »
Ebookers Klantenservice. Ebookers is een bedrijf dat zich bezighoudt...
uitgebreide informatie »
Arke Klantenservice. Arke is een Nederlandse reisorganisatie die is...
uitgebreide informatie »
Sudtours is opgericht als familiebedrijf in 1981. Het bedrijf werd later...
uitgebreide informatie »

views

921

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.