klantenservice Land van Jan Klaassen

www.janklaassen.nl

0906-8444 (90 cpm)

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij Land van Jan Klaassen
Het Land van Jan Klaassen is een Nederlands pretpark. Het pretpark heeft verschillende attracties op diverse locaties. Zo is er een poppenkast, waterspeeltuin, kaboutertrein, turboglijbaan en worden er verschillende evenementen georganiseerd. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen in het pretpark. Het is mogelijk om kinderfeestjes te geven in Het Land van Jan Klaassen. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €10,50 per persoon. Indien er een feestje gegeven wordt, mag degene die jarig is gratis naar binnen. Voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar, geldt er een toegangsprijs van €9,-. Indien u uw kaarten online aanschaft, krijgt u korting op het totaalbedrag. Er bestaan ook verschillende arrangementen en het is mogelijk om een jaarabonnement af te sluiten bij het Land van Jan Klaassen. De openingstijden van het Land van Jan Klaassen zijn afhankelijk van de periode. In de meeste vakanties is het park elke dag geopend. Tot en met eind augustus is het park ook elke dag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Van begin september tot eind oktober is het park geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. In november en december is het park geopend op woensdag van 12:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag en zondag is het park open van 10:00 uur tot 17:00 uur. In januari is het park van 12:00 uur tot 17:00 geopend op woensdag en van 10:00 uur tot 17:00 uur op zaterdag en zondag. De eerste twee weken van januari is het park gesloten. In februari is het park geopend van op woensdag van 12:00 uur tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. In maart is Het Land van Jan Klaassen geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Mocht u een schoolreis willen organiseren naar het Land van Jan Klaassen, kunt u een reservering maken. Een schoolreis organiseren is op elke dag van de week mogelijk. Op het park is er in mei 2015 een kindercamping geopend. Op de camping is het mogelijk te overnachten. De website van Dromenland geeft u hier meer informatie over. De klantenservice van Het Land van Jan Klaassen is te bereiken op het telefoonnummer 0314-6844777. Mocht u uw vragen willen stellen per mail, kunt u mailen naar info@janklaassen.nl. Het Land van Jan Klaassen is gevestigd in Braamt. Mocht u per post contact op willen nemen met Het Land van Jan Klaassen, kan dat door uw brief te adresseren aan Gildeweg 6, 7047 AR Braamt. Daarnaast kunt u uw vragen stellen op sociale media. Het Land van Jan Klaassen is vindbaar op Facebook en op Twitter. Er is tevens een applicatie ontwikkeld voor het park. Mocht u uw vragen online willen stellen, kan dat ook door het contactformulier in te vullen. U moet dan uw naam, emailadres, telefoonnummer, onderwerp en uw bericht invullen. Het Land van Jan Klaassen zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Het park is te bereiken met het eigen vervoer, openbaar vervoer of met de fiets.

Belangrijke informatie:

NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met Land van Jan Klaassen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van Land van Jan Klaassen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Gerelateerde bedrijven

De Efteling is een van de grootste attractieparken van Nederland en ligt...
uitgebreide informatie »
Madurodam is een Nederlands attractiepark, dat gevestigd is in...
uitgebreide informatie »
Phantasialand is een groot pretpark dat is gelegen in Duitsland. In het...
uitgebreide informatie »
Bobbejaanland is een attractiepark in België. Het is gelegen in...
uitgebreide informatie »
Oud Valkeveen is een speelpark in de Nederlandse gemeente Naarden in de...
uitgebreide informatie »
Moviepark Germany is een groot Duits pretpark en is gevestigd in...
uitgebreide informatie »

views

378

rating

0/5

quality

0%

reactions

0

Laat uw reactie achter
ja nee
Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bellen met 0906-8444 kost 90 cpm (Plus de eventuele kosten als u een mobiele telefoon gebruikt).
Hetzelfde tarief geldt als u zich laat doorverbinden.
Het ontvangen van een SMS met de opgevraagde informatie is gratis.