U zocht: klantenservice Zeeman

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Zeeman?

Bel 035-2046666

klantenservice Zeeman

Beoordeling:

klantenservice Zeeman
3,5 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 3.5 out of 5 based on 2 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Zeeman is een winkelketen met ruim 1.000 vestigingen in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Luxemburg. Zeeman werd opgericht in 1967 door Jan Zeeman. De eerste winkel werd geopend in Alphen aan den Rijn. Het huidige distributiecentrum is nog altijd in Alphen aan den Rijn gevestigd. De huidige directeur van Zeeman is Paul Schouwenaar, de oprichter is echter nog steeds eigenaar van het bedrijf. De basis van de winkelketen is het leveren van goedkope producten met goede kwaliteit. Hierdoor kunnen mensen met een lager budget bij Zeeman toch een goede kwaliteit producten kopen. Daarnaast verandert het assortiment van Zeeman steeds om zo in te spelen op de veranderende behoefte van de klant. Bij het produceren van de producten heeft Zeeman respect voor mens en milieu. Zeeman verkoopt dames-, heren-, en kinderkleding, maar ook woonaccessoires en speelgoed. Zwemkleding, schoenen, wol, sportkleding en hobbyartikelen worden ook door Zeeman verkocht. Op de website van Zeeman vindt het assortiment van de Zeeman, het assortiment kan ook per vestiging verschillen. Als u een artikel gekocht heeft kunt u deze binnen 30 dagen ruilen of terugbrengen. Op de website vindt u een winkelzoeker waarmee u de dichtstbijzijnde vesteging, met adresinformatie, kunt vinden. De producten kunnen ook online besteld worden. De producten worden gratis bezorgd vanaf een bestelling van vijftig euro. Als u een product besteld heeft via de website wordt dit binnen twee dagen bij u thuis bezorgd.
De klantenservice is te bereiken via het telefoonnummer 0172 482 911 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00. U kunt dit nummer bellen als u graag telefonisch contact wilt om vragen te stellen over de Zeeman of een klacht te delen. Als u een vraag heeft kunt u het beste eerst kijken bij de veel gestelde vragen op de website. Als het antwoord op uw vraag hier niet bij staat kunt u ook een vraag stellen door het contactformulier in te vullen op de website. Als u een vraag heeft over een artikel zou het fijn zijn als u daar het artikelnummer bij vermeldt. De Zeeman is altijd benieuwd naar suggesties van klanten. Als u een idee heeft kunt u deze doorgeven door het ideeën formulier in te vullen op de website. Als u klachten heeft kunt u het klachtenformulier invullen. Zeeman biedt een wekelijkse nieuwsbrief aan. U kunt zich op de website aanmelden voor deze nieuwsbrief zodat u wekelijks als eerste op de hoogte wordt gebracht van de aanbiedingen.

Het klantenservice Zeeman telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Zeeman

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Zeeman. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Zeeman, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★☆☆
Medewerker ik heb als eerste de opmerking dat ik nergens een email melding kan doen. Ik heb net 4 heren onderbroeken bij zeeman westerkoog te koog aan de zaan afgegeven. Waarvan opnieuw het elastiek het laat afweten. Eerder heb ik ook broeken terug gebracht, maar nooit enige reactie mogen ontvangen. Hoop dat dit nu wel gebeurt. Met vriendelijke groet , G. Hoog als Turfakker 8 Koog aan de Zaan 0756700380
- G. Hoogland

★★★★☆
Goedenmiddag ,een vraag als jullie iets verkopen en je betaald met pin wordt het toch nog naar boven afgerond.Vreemd ik snap het als iemand iets terug brengt moeten jullie 4 euro terug betalen dus ook verlies van 1 cent maar wederzijds kost het beiden partijen. Waarom dan niet direct 4 euro ,weet ik het oogt anders ,maar zo is het niet fair. als je 4 euro betaald cash dan hen je geen 1,2,3 cent terug tip, vraag dan om het geld terug te storten zoals sommige bedrijven het doen ,dan gebruik je het ook niet. Graag hoor ik van u,Albert HEIN DOET HET OP DE CENTJES ALS JE PIN, EN NAAR BOVEN EN BENEDEN RONDEN ALS JE CASH BETAALD.HET IS MIJ VANDAAG VOOR DE 2DE KEER OVERKOMEN. .Als ik geen 2 cent hebt krijg ik geen brood.hoop dat ik spoedig iets hoor,O,ja die cashserre zei dat is normaal en is allang ,ik zei klopt niet
- mavis

C. van der Meulen

Goedendag
Tot nu toe heb ik altijd zonder problemen de overgebleven wol zonder bon terug kunnen brengen naar de Zeeman. Vandaag echter weigerde de verkoopster in Nieuw Vennep de teruggave wegens ontbreken van de bon. Is dit nieuw?
Mvg. C. van der Meulen

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Zeeman

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Zeeman?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu