U zocht: klantenservice WML

Hulp nodig met het vinden van klantenservice WML?

Bel 035-2046666

klantenservice WML

Beoordeling:

klantenservice WML
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Waterleiding Maatschappij Limburg, afgekort de WML, is een bekende drinkwaterleverancier. De maatschappij voorziet alle huishoudens in Limburg van drinkwater. De WML staat bekend om haar goede kwaliteit en haar constante levering van drinkwater. Zo levert het bedrijf ook leidingwater aan bedrijven in Limburg. De WML is een openbaar nutsbedrijf, maar levert haar drinkwater zonder winstoogmerk. De WML stelt een constante levering voor alle huishoudens en bedrijven in Limburg voorop, waarbij het water een zo goed mogelijke kwaliteit heeft. Dit is de kracht van de Limburgse drinkwaterleverancier! De WML hecht veel waarde aan de tevredenheid van haar klanten. Om deze reden heeft de maatschappij een professionele klantenservice, ook wel de WML klantenservice genoemd. Sinds haar oprichting in 1973 heeft de WML een groot aantal tevreden klanten. In 2002 kon de WML daar nog meer klanten aan toevoegen na de overname van het waterleidingbedrijf van Nutsbedrijven Maastricht. Sinds dat jaar voorziet het bedrijf heel Limburg van schoon, helder en heerlijk drinkwater.

De WML klantenservice – een service voor al uw vragen
Hebt u vragen aan de WML? Dan kunt u terecht bij de speciale WML klantenservice. De medewerkers van de WML klantenservice helpen u graag bij al uw vragen over een eventuele verhuizing, financiële zaken, uw watermeter, aansluitingen of storingen. Hebt u bijvoorbeeld vragen over uw persoonsgegevens of hoe u deze moet wijzigen? Neem dan contact op met de klantenservice van de WML. De medewerkers van de klantenservice kunnen u precies vertellen welke gegevens de WML van u nodig heeft. Hebt u misschien vragen over uw wijze van betaling, de incassoprocedure, de kosten van water of een eventuele kwijtschelding? Ook dan kunt u het beste contact opnemen met de medewerkers van de WML klantenservice. De medewerkers kunnen u alles vertellen over het financiële plaatje van de levering van water. Ook als u vragen heeft over uw meterstand of een onjuiste meterstand kunt u terecht bij de WML klantenservice. Hebt u een storing of een klacht? Neem dan direct contact op met de klantenservice van WML. De medewerkers zullen, indien u een storing heeft, er meteen voor zorgen dat er actie wordt ondernomen. Ook als u een klacht meldt, zorgt de klantenservice ervoor de WML iets aan uw negatieve ervaring doet. Hebt u algemene vragen over water of wilt u meer weten over water in Limburg? Ook dan kunt u uiteraard contact opnemen met de WML klantenservice. De medewerkers vertellen u graag het een en ander over het water wat de WML levert! Bedrijven kunnen uiteraard ook gebruik maken van de klantenservice van WML. De klantenservice van WML staat klaar voor al haar klanten. De klant staat immers centraal bij WML. Klanten moeten tevreden zijn bij de WML. Door een professionele en informatieve klantenservice zorgt de WML voor dit blijvende aantal tevreden klanten!

Het klantenservice WML telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice WML

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice WML. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice WML, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

hartjes

waardeloos,

zou worden door verbonden met WML, maar naa een minuut niks , wordt automatisch de lijn verbroken en zo kun je weer opnieuw beginnen. maar daar trappen we niet in want dat is weer 80 cpm.

GMeulens

Ik kan WML niet bereiken,maar zij kunnen mij wel bereiken ..Mobiel:0636208126

h.barrois

ps 16-2-2015 heb ik een bedrag over gemaakt 51,80
en ontvang van wml een briefop 22-2-2015 dat er nog geen betaling
voldaan was met een boete van 40,00 euro totaal bedrag was 92,80
het bedrag van 51,80 is dan ook twee keer betaald dat zou ik graag zo spoedig mogelijk terug ontvangen dank u
h. barrois grachtstraat 4 6019bg wessem opname nr 780014541

J.Jans

Ik ben teleurgesteld dat er bij mij hier in St.Joost voor de tweede keer binnen enkele weken er weer erg bruin water uit de kraan komt.
Na het douchen was mijn witte handdoek helemaal bruin zo ook de witte douchbak. Ik maak me toch ongerust over de kwaliteit van het drinkwater voor consumptie. Ik zal het water laten analyseren in het laboratorium op mijn werk. Graag een reactie.

C Dijkmans

Heb in juli mijn meterstand doorgegeven maar nog steeds geen bericht ontvangen dat de E mail met de meterstand ontvangen is.Deze was toen 00099 kubieke meters.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice WML

Hulp nodig met het vinden van klantenservice WML?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu