U zocht: klantenservice Welzorg

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Welzorg?

Bel 035-2046666

klantenservice Welzorg

Beoordeling:

klantenservice Welzorg
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Welzorg is de grootste leverancier van Nederland die zich bezighoudt met het leveren van hulpmiddelen voor mensen met een fysieke beperking. Welzorg is gespecialiseerd in advies, verkoop, service, aanpassing en verhuur van revalidatiehulpmiddelen voor niet alleen mensen met een beperking, maar ook ouderen. Daarnaast levert Welzorg ook comfortartikelen zoals speciale bedden en fauteuils en persoonlijke verzorgingsartikelen. Welzorg is als een van de weinige bedrijven in Nederland in staat om alle drie de compartimenten van de hulpmiddelenverstrekking te verzorgen en heeft winkels en vestigingen door heel Nederland. Welzorg maakt deel uit van de Louwman Group. Welzorg is ten eerste natuurlijk gericht op haar klanten, en daarom staat de Welzorg klantenservice hoog in het vaandel van het bedrijf.

Een manier om de Welzorg klantenservice te bereiken is de veelgestelde vragen sectie op de website. Hier kunt u vragen vinden over contact, service en reparatie, gratis lenen, huren of kopen en solliciteren. Zo kunt u hier een antwoord vinden op de vraag hoe u een adreswijziging kunt doorgeven, of wat u kunt doen als uw hulpmiddel kapot is en u een monteur nodig heeft. Ook mogelijkheden tot sponsoring of het sollicitatieproces komen hier aan bod, of wat u kunt doen als een familielid is overleden en het hulpmiddel niet meer nodig is. Ook voor afspraken of offertes voor hulpmiddelen kunt u hier een kijkje nemen.

Als uw vraag niet bij de veelgestelde vragen aan bod komt, kunt u ook het contactformulier invullen met uw vraag, opmerking, compliment of reparatieverzoek. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar info@welzorg.nl en in dit geval zal de Welzorg klantenservice binnen twee werkdagen contact met u opnemen. Ook kunt u bellen naar het nummer 0900-0400097. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur. Voor dit nummer betaalt u uw gebruikelijke belkosten. Als u spraak of gehoor gehinderd bent, kunt u uw gegevens sms’en naar 06-30020640. Er wordt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen. U kunt natuurlijk ook altijd naar uw dichtstbijzijnde Welzorg locatie aankloppen!

Als u een klacht heeft is er een speciale klachtenprocedure. U kunt uw klacht op verschillende manieren aan de Welzorg klantenservice doorgeven, namelijk door te bellen naar 088-0016700, via het contactformulier of door een brief te sturen naar Welzorg Nederland BV, t.a.v. Klantenservice, Camerastraat 17, 1322 BB Almere. Als uw klacht echter te complex is om binnen twee dagen op te lossen, ontvangt u binnen 10 werkdagen een ontvangstbevestiging per post waarin alle informatie staat over de verwachte afhandeldatum en een speciaal telefoonnummer dat u kunt bellen voor aanvullende vragen of opmerkingen.

Het klantenservice Welzorg telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Welzorg

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Welzorg. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Welzorg, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
zit al 6maanden te wachten op een oplossing en het hieronder is bij mijn nog nooit toegepast en zo complex is mijn klacht niet en ben bekend bij de klachtenservice afdeling klachten en wel spoed bij andere leggen maar zelf iets met spoed doen ho maar beoordeling heel vder weg van een ster ….............................................................................................…...………...…..Als uw klacht echter te complex is om binnen twee dagen op te lossen, ontvangt u binnen 10 werkdagen een ontvangstbevestiging per post waarin alle informatie staat over de verwachte afhandeldatum en een speciaal telefoonnummer dat u kunt bellen voor aanvullende vragen of opmerkingen.
- valk

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Welzorg

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Welzorg?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu