U zocht: klantenservice Waternet

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Waternet?

Bel 035-2046666

klantenservice Waternet

Beoordeling:

klantenservice Waternet
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Waternet is een bedrijf dat zich richt op de watercyclus van Amsterdam en omgeving. Het is daarom ook een overheidsbedrijf. Het houdt zich bezig met het maken van drinkwater, het zuiveren van afvalwater en het op peil en schoonhouden van oppervlaktewater. Daarbij werkt het aan de onderhoud en de aanleg van waterleidingen, dijken en de riolering. Het bedrijf komt voort uit een fusering van het Waterleidingbedrijf Amsterdam en de Dienst Waterbeheer en Riolering. Het Waternet opereert in opdracht van de gemeente Amsterdam en Waterschap Amstel, Gooi en Vecht. Het Waternet zorgt ervoor dat Amsterdam en omgeving drinkwater hebben. Dit doet het door drinkwater te maken en te zorgen voor een optimale werking van de watercyclus. Het controleren van de watercyclus is erg belangrijk. Deze bestaat namelijk uit het watersysteem en de waterketen. Het watersysteem is de cyclus die het water doorgaat voor dat het grondwater is, ofwel de kringloop van regenwater naar oppervlaktewater en grondwater. Om overstromingen te voorkomen houdt het Waternet het peil hiervan in de gaten. Maar ook de waterketen is belangrijk. Dit is ook een kringloop van water maar deze is niet natuurlijk. De mens onttrekt water uit de grond om hier drinkwater van te maken. Maar eerst moet het nog gezuiverd worden. Dan pas kan het naar de klant. Deze gebruiken het water, wat dan terecht komt in het riool. Zodra dit weer gezuiverd is kan het weer terug naar het oppervlaktewater. Het Waternet pretendeert erg klantgericht te zijn doordat het één organisatie heeft waar klanten terecht kunnen met vragen. De klantenservice van het Waternet werkt dan ook zo efficiënt mogelijk omdat het alle vragen over water kan beantwoorden. Ook heeft het een storingsdienst die dag en nacht bereikbaar is. Zo krijg je altijd de hulp die je nodig hebt. De website van het waternet is https://www.waternet.nl/. Hierop is ook meteen duidelijk een kopje klantenservice te zien. Op deze pagina zit is een automatische klantenservice waar je digitaal vragen kunt stellen. Verder kun je hier informatie vinden over meterstanden, betalen en verhuizen. Maar ook specifiekere informatie over klachten, vergunningen, de riolering, gegevens en de waterschapsbelasting kun je hier vinden. Daarbij kun je contact opzoeken met de klantenservice door een contactformulier in te vullen. Mocht je het antwoord niet kunnen vinden of wil je meer informatie dan kun je altijd het telefoonnummer van de klantenservice bellen. Het Waternet heeft een telefonische klantenservice die u graag te woord staat. Het telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 08:00 – 17:00. Ten slotte heeft het Waternet ook een Facebook en Twitter waar je het laatste nieuws mee kunt krijgen en mee kunt praten of vragen kunt stellen.

Het klantenservice Waternet telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Waternet

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Waternet. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Waternet, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

marlous de maar

heb net een contract afgesloten met waternet voor een door mij verhuurd appartement Wil niet dat daar de rekeningen ect naar toe gaan.
geen mogelijkheid om direct met waternet te mailen. Woon in Chili, wil niet telefoneren. Dat is toch niet van deze tijd.
Hoe de KLANTENSERVICE te bereiken
Groet marlous de Maar marlousdemaar@yahoo.com

a.e bouma

Geachte mevrouw/heer,

Het blad Struinen hoeft u mij in het vervolg niet meer per post toe te sturen omdat ik het tegenwoordig on line lees.

Vriendelijke groet,

Annelies Bouma
Hofdijkstraat 58
2032 XB Haarlem
023 535 79 81

PJM Hamel

Ik ben per 1 maart 2015 verhuisd van het adres: Liendenhof 248 in Amsterdam naar mijn huidige adres: In de Papiermolen 4 te Duivendrecht. Daar de bewoner van mijn vorige woning aan het Liendenhof iets onduidelijk heeft hoop ik dat of U mij de laatste meterstand die ik aangaande het Liendenhof 248 heb doorgegeven kunt opgeven.

Bij voorbaat dank en vriendelijke groet.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Waternet

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Waternet?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu