U zocht: klantenservice Waterbus

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Waterbus?

Bel 035-2046666

klantenservice Waterbus

Beoordeling:

klantenservice Waterbus
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Schriftelijke overleveringen vertellen -reeds vanaf het jaar 1200- over het bestaan van een veerdienst tussen Dordrecht en Zwijndrecht. Het verhaal gaat dat het veer sinds die tijd een rijk goed was, en de locale adel er veel bemoeienis in had. Veel informatie is daarom goed geadministreerd en bewaard gebleven. De Historische Vereniging Oud-Dordrecht heeft in 2009 een heel mooi jaarboek (260 pagina’s) uitgebracht waarin alle details zijn opgenomen. Dat heel veel historische gebeurtenissen in dit boek worden gekoppeld aan een verhaal over de veerdienst onderstreept nog eens het belang van deze oeververbindingen. Het boek is te bestellen voor slechts € 16,95 (peildatum januari 2011) via www.oud-dordrecht.nl

Met de komst van spoor en bruggen is de expliciete afhankelijkheid van het veer weliswaar afgenomen, maar het maatschappelijk belang -getuige de vele reizigers- is er nog steeds. De veerdiensten Dordrecht – Zwijndrecht, en Papendrecht – Dordrecht zijn gedurende deze periode veelal in gemeentelijke beheer. De mooie historie van de veerdiensten wordt in 1980 ruw onderbroken wanneer veerbootje Adri in aanvaring geraakt met een groot binnenvaartschip. Zes mensen vonden de dood. Rond 1986 zijn op beide verbindingen nieuwe veerponten ingezet, welke tot heden ten dage nog in bedrijf zijn.

Het klantenservice Waterbus telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Waterbus

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Waterbus. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Waterbus, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Waterbus

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Waterbus?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu