U zocht: klantenservice Vomar

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Vomar?

Bel 035-2046666

klantenservice Vomar

Beoordeling:

klantenservice Vomar
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Vomar Voordeelmarkt is met 56 winkels een van de grootste zelfstandige supermarktketens van Nederland. Het bedrijf biedt werk aan ruim 4800 mensen en trekt wekelijks 740.000 klanten. De filialen van Vomar zijn vrijwel uitsluitend in Noord-Holland gelegen. Vijf supermarkten staan direct over de provinciegrens in Flevoland, Zuid-Holland en Utrecht.

Het klantenservice Vomar telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Vomar

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Vomar. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Vomar, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Betreft: plastic in soepgroente Datum: 24-06-19 Geachte meneer, mevrouw, Vandaag hebben we eten gemaakt en gegeten: “fijne soepgroente, gewassen” van c.i.v. superunie b.a. postbus 80 4153 zh beesd. Gisteren gekocht bij Vomar Oudkarspel. Daarin vond ik tijdens het eten een stukje licht blauw hard plastic. Dat is erg gevaarlijk en ook niet prettig eten, want vanaf dat moment zaten we het eten uit te pluizen. Ik heb geprobeerd het verdrijf aan te schrijven, maar een fatsoenlijk mail adres kom ik niet vinden. Barcode soepgroenten: 8 710624 262655 Houdbaar tot: 27-06-19 Ik hoop van u spoedig te horen of lezen. Vriendelijke groet mevrouw Kruitbos
- Kruitbos

J valk

Geachte lezer we waren vandaag 7/04/2014 in de nieuwe winkel Stephensonstraat 50 te Haarlem .
Het was niet leuk om te zien dat manden waar de spullen in mogen te vies om aan te pakken en dat voor een nieuwe winkel is niet leuk terwijl ze een volle week de tijd hebben gehad om ze te reinigen geen plus punt .verder veel geluk er mee en ook niet feestelijk in de winkel wel buiten met spaanse ballonen kleur maar geen koekjes bij de koffie zeer min.de groeten van J Valk .

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Vomar

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Vomar?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu