Vodafone klantenservice

Beoordeling:

Vodafone klantenservice
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Vodafone klantenservice bellen

De klantenservice van Vodafone kunt u bellen om diverse redenen. De medewerkers van Vodafone staan bijna dagelijks voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Wilt u bijvoorbeeld een abonnement afsluiten bij Vodafone? Heeft u problemen met de internetverbinding van uw mobiele telefoon? Bent u benieuwd welk contract u moet afsluiten bij Vodafone? Met deze en andere vragen kunt u altijd contact opnemen met de Vodafone klantenservice.

Telefoonnummers Vodafone

De klantenservice van Vodafone is via diverse telefoonnummers te bereiken. Wilt u zo spoedig mogelijk een antwoord krijgen op uw vragen? Bel dan naar het juiste telefoonnummer, zodat u snel de correcte medewerker aan de lijn krijgt.

Heeft u een vraag over een mobiel abonnement of de prepaid diensten van Vodafone? Bel dan naar het telefoonnummer 0800 – 0094.

Bent u particulier en heeft u vragen over een bestelling? Bel dan naar 0800 – 0560.

Heeft u een zakelijk abonnement van Vodafone of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op via 0800 – 0500.

Heeft u al een (particulier) abonnement bij Vodafone en neemt u contact op via uw mobiele telefoon? De Vodafone klantenservice kunt u altijd bereiken via 1200. Tijdens het bellen krijg tu eerste een keuzemenu te horen. Doorloop dit keuzemenu om zo spoedig mogelijk de juiste medewerker aan de lijn te krijgen.

Bereikbaarheid Vodafone

Het is niet mogelijk om 24/7 te bellen met de klantenservice van Vodafone. Op maandag tot en met vrijdag kunt u bellen tussen 8.00 uur en 20.00 uur. Op zaterdag is de klantenservice bereikbaar van 8.00 uur tot 18.00 uur. Op zondagen en feestdagen is de Vodafone klantenservice telefonisch niet bereikbaar.

Vodafone klantenservice zakelijk

Bent u zakelijk klant bij Vodafone en wilt u graag in contact komen met de klantenservice. Uiteraard is dit geen probleem en helpen wij u graag aan de juiste gegevens. De medewerkers van de Vodafone klantenservice zakelijk staan dagelijks klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bent u nog geen zakelijke klant bij Vodafone en wilt u dit wel in gang zetten? Dan kunt via de klantenservice zakelijk een abonnement afsluiten. Heeft u problemen met de internetverbinding die u al heeft van Vodafone zakelijk, ook een voorbeeld waarvoor u prima terecht kunt bij de zakelijke customer service van Vodafone.

Vodafone thuis contact

Wilt u contact met Vodafone om direct zaken te regelen? Dit kan prima wanneer u met Vodafone thuis contact opneemt. Het is eenvoudig om bij Vodafone zaken te regelen via een keuzemenu of direct te spreken met een medewerker om de zaken voor thuis goed in orde te maken. De bekwame collega’s van de Vodafone klantenservice staan dagelijks voor u klaar om u met alle zaken rond de diensten van Vodafone thuis te helpen. Bent u nog geen klant bij Vodafone maar wilt u dit voor thuis wel worden? Dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met Vodafone.

Het klantenservice Vodafone telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Vodafone

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Vodafone. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Vodafone, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

035-2046666

www.ing.nl

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Meer van Vodafone

Menu