U zocht: klantenservice Vimodos

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Vimodos?

Bel 035-2046666

klantenservice Vimodos

Beoordeling:

klantenservice Vimodos
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Vimodos is een online webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht kunt voor de laatste fashion en mode musthaves. Bovendien biedt Vimodos haar collectie tegen de scherpste prijzen aan. Merken waar u aan kunt denken zijn Mango, UGG Australia, Cheap Monday, Supertrash, G-Star, Calvin Klein, Nudie Jeans en nog vele andere topmerken. Op de website van Vimodos kunt u gemakkelijk door het assortiment browsen door te zoeken op bijvoorbeeld merk, maat, kleur, prijs en type kledingstuk.
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste artikelen en aanbiedingen kunt u zich gratis abonneren op de nieuwsbrief van Vimodos via de website. U ontvangt dan wekelijks een nieuwsbrief.
Iedere bestelling van €75,- of meer wordt gratis door Vimodos bij u thuis bezorgd. Indien deze op werkdagen vóór 18.00 uur wordt geplaatst, wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden. Tevens biedt Vimodos haar klanten de mogelijkheid om bestellingen bij haar winkel af te halen. Deze is gevestigd op Tramstraat 16, 2225 CL Katwijk. De winkel van Vimodos is geopend op maandag tussen 12.00 en 18.00 uur, op dinsdag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur en op zaterdag tussen 9.30 en 17.30 uur. Op donderdagavond is er elke donderdag koopavond tot 21.00 uur. Bovendien heeft Vimodos een zeer makkelijk en vriendelijk retourbeleid, want u kunt uw bestelling gewoon weer na 14 dagen retourneren.
In het geval dat u een vraag, suggestie of klacht heeft voor Vimodos, kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Vimodos via telefoonnummer 071 – 3040033. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur. Tevens is het mogelijk om met een klantenservicemedewerker te chatten, dit kunt u doen door naar de contactpagina op de website te gaan en daar op ‘Chatten’ te klikken. In het geval dat de chat offline is wordt u meteen doorverwezen naar een contactformulier. Mocht u Vimodos liever per e-mail willen contacteren dan kunt u dit doen door een e-mailbericht naar klantenservice@vimodos.nl te sturen, de klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook een berichtje achterlaten op één van de social media pagina’s van Vimodos. De klantenservice is actief op zowel Facebook (facebook.com/vimodos) als Twitter (@Vimodos). Indien u Vimodos per post wenst te bereiken, dan kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Tramstraat 16, 2225 CL Katwijk. Het hoofdkantoor is hier tevens gevestigd.

Het klantenservice Vimodos telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Vimodos

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Vimodos. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Vimodos, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Vimodos

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Vimodos?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu