U zocht: VGZ klantenservice

Hulp nodig met het vinden van VGZ klantenservice?

Bel 035-2046666

VGZ klantenservice

Beoordeling:

VGZ klantenservice
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

In contact komen met de VGZ klantenservice

VGZ klantenservice

VGZ is een zorgverzekeraar die is ontstaan uit een voormalige bovenbouw maatschappij, een particuliere ziektekostenverzekeraar die door ziekenfondsen is opgericht. Inmiddels is VGZ uitgegroeid tot een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Bent u verzekerd bij VGZ of wilt u zich laten verzekeren bij VGZ, dan kan het zijn dat u telefonisch contact wilt opnemen met het bedrijf. Wanneer u al klant bent bij VGZ dan heeft u misschien vragen over een mogelijke vergoeding. Heeft u gezondheidsklachten, dan wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat eventuele medicijnen of een ingreep wel vergoed zal gaan worden. Op onze site helpen wij u dan ook graag om in contact te komen met de klantendienst van VGZ. Het nummer wat u kunt bellen is 035-2046666, wanneer u hiermee belt, dan zult u doorverbonden worden met een collega van VGZ. Hier kunt u alle vragen stellen die u mogelijk heeft.

Welke vragen voor de VGZ klantenservice?

Met welke vragen en onderwerpen kunt u terecht bij de klantenservice van VGZ? Er zijn tal van vragen en onderwerpen waarvoor u contact op kunt nemen met de customer service van VGZ. Zoals we al eerder beschreven kan het gaan over de mogelijke vergoedingen waar u recht op hebt wanneer u al klant bent bij VGZ. Andere onderwerpen waar u mee terecht kunt bij de klantenservice zijn zaken rond betalingen van facturen. Eventuele hulp bij een betalingsachterstand, misschien wilt u de manier van betalen wel aanpassen of heeft u vragen rond de zorgtoeslag. Ook voor het doorgeven van wijzigingen kunt u in contact komen met de klantenservice. Misschien wilt u de inhoud van uw verzekering wijzigen of wilt u een aanpassing doen in uw eigen risico. Gaat u verhuizen? Dan is het natuurlijk goed om dit bij VGZ door te geven, hiervoor kunt u ook de klantenservice bellen. We begrijpen dat er nog veel meer onderwerpen en vragen zijn waar u mogelijk tegenaan loopt. Ook bij twijfel, neem gerust contact op met de klantenservice, het goed getrainde personeel kan u altijd te woord staan en verder helpen.

Wanneer kan ik bellen met VGZ?

De klantenservice van VGZ is op ruime tijden te bereiken. Zo kunt u telefonisch in contact met ze kopen op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag is de klantenservice van 09.00 tot 13.00 uur te bereiken. Op zondag is het niet mogelijk om telefonisch in contact te komen met de klantenservice. Wanneer u contact opneemt met de zorgverzekeraar zorg er dan voor dat u de juist gegevens zoals BSN bij de hand heeft.

Andere manieren om contact op te nemen

Naast het contact met de klantenservice is het ook mogelijk om via post contact op te nemen. Uiteraard gaat dit niet zo snel als bellen. Verder is het mogelijk om online te chatten met VGZ en kunt u online documenten insturen. De telefonische klantenservice kan u hier meer informatie over geven. 

Om snel iemand te spreken is het gemakkelijk om telefonisch contact op te nemen gebruik hiervoor het nummer 035-2046666 en u wordt snel doorverbonden met een medewerker van de klantenservice.

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice VGZ. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice VGZ, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

arnold van diessen

Klantnr. 250074101 bsn: 097531042. Mijn vraag is of het mogelijk is om het bewijs. Per email op te sturen. Met er dat ik niet meer verplicht ben om mijn preemy te betalen om dat ik al 5 jaar in het buiten land woon email adres is arnold.diessen@yahoo.com vriendelijke groet. Avan diessen

G.C. Vis

Goedenmiddag Mijnheer /Mevrouw

Zou u voortaan het bedrag wat ik maandelijks voor de ziektekosten betaal automatisch van mijn rekening af willen schrijven ,wel pas rond de 10 de van de maand a.u.b..
Mijn bankrekening is 345221567 G.C. Vis , Gandhiweg 50
2807 RH Gouda,het bedrag wat ik pm dan zou moeten betalen komt uit op 113,00 Euro.

Vriendelijk bedankt ,
Krijg ik hier een bevestiging van a.u.b.
Mijn mailadres is trudyvis@hotmail.nl.

Contact

035-2046666

http://www.vgz.nl/

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Meer van VGZ

U zocht: VGZ klantenservice

Hulp nodig met het vinden van VGZ klantenservice?

Bel 035-2046666

 

 

 

 

 

 

 

U zocht: VGZ klantenservice

Hulp nodig met het vinden van VGZ klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Menu