U zocht: klantenservice Van Gogh Museum

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Van Gogh Museum?

Bel 035-2046666

klantenservice Van Gogh Museum

Beoordeling:

klantenservice Van Gogh Museum
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Van Gogh Museum behoort tot een van de meest bekende musea in Nederland en is gevestigd in Amsterdam aan de Paulus Potterstraat 7. Het Van Gogh Museum heeft voornamelijk werken van de Nederlandse schilder Vincent van Gogh tentoongesteld. Het heeft de grootste collectie werken van Vincent van Gogh. Zo zijn de meesterwerken Amandelbloesem en De Slaapkamer van Vincent van Gogh te zien in het museum.
Het museum is dagelijks geopend van 9 uur tot 18 uur. In het weekend is het museum geopend van 9 uur tot 22 uur. U kunt online tickets bestellen. De prijzen van de tickets zijn afhankelijk van het soort bezoeker. De toegang voor volwassenen is €17,- en voor kinderen van 13 tot en met 17 jaar is de toegang geheel gratis. Ook kinderen van 0 tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Indien u een museumkaart heeft, kunt u gratis naar binnen. Met de Holland Pass krijgt u 10% korting op uw ticket. Mocht u in het bezit zijn van een CJP pas, kunt u voor €14,- naar binnen. Met de Stadspas volwassenen bedragen de kosten €8,50. Bij elk ticket heeft u de keuze een donatie van €2,50 te doen aan het Van Gogh Museum. Ook kunt u een mulitmediatour boeken bij uw ticket. De kosten voor een multimediatour bedragen €5,-.
Het Van Gogh museum is op verschillende manieren te contacteren. Mocht u telefonisch contact opnemen met het Van Gogh Museum kan dat via het telefoonnummer 020-5705200. Indien u het museum wenst te mailen kan dat naar het adres info@vangoghmuseum.nl. Het museum is gevestigd aan de Paulus Potterstraat 7, 1071 CX Amsterdam. Mocht u het museum aan willen schrijven, kunt u uw brief adresseren aan het Van Gogh Museum, Postbus 75366, 1070 AJ Amsterdam.
Het Van Gogh Museum is tevens actief op sociale media. U kunt uw vraag stelllen via Twitter: www.twitter.com/vangoghmuseum. Daarnaast is het museum actief op Facebook: https://www.facebook.com/VanGoghMuseum en op Google Plus: https://plus.google.com/+VanGoghMuseum/posts.
Daarnaast is er een online contactformulier die u in kunt vullen. Dit formulier is echter alleen bedoeld indien u vragen of opmerkingen heeft over de website van het Van Gogh Museum. Indien u uw naam, email en vraag of opmerking achter laat, zal het Van Gogh Museum op werkdagen tussen 9 en 17 uur contact met u opnemen.

Het klantenservice Van Gogh Museum telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Van Gogh Museum

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Van Gogh Museum. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Van Gogh Museum, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Van Gogh Museum

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Van Gogh Museum?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu