U zocht: klantenservice UWV

Hulp nodig met het vinden van klantenservice UWV?

Bel 035-2046666

klantenservice UWV

Beoordeling:

klantenservice UWV
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 1 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV) is een Nederlandse overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de werknemersverzekeringen. Deze werknemersverzekeringen bestaan uit WW, WAO, WIA, de Ziektewet, de Wajong, de Toeslagenwet en de WAZ. UWV beschikt over veel expertise, kennis en ervaring. Het UWV heeft kerntaken op vier gebieden. Het eerste gebied betreft werk. Het UWV stimuleert en ondersteunt haar klanten om aan het werk te blijven of nieuw werk te vinden. Het UWV werkt hierbij nauw samen met gemeenten en private partijen. Werkgevers worden ondersteunt door het UWV bij het vinden van personeel. Het tweede gebied betreft indicatiestelling. Het UWV beoordeelt volgens eenduidige criteria ziekte en arbeidsongeschiktheid, als grondslag voor re-integratie en het benutten van participatiemogelijkheden. Het derde gebied betreft uitkeren. Het UWV verzorgt snel en correct uitkeringen, wanneer werken niet of niet direct mogelijk is. Het laatste gebied betreft gegevensbeheer. Het UWV zorgt ervoor dat de klant nog maar een keer gegevens over werk en uitkering aan de overheid hoeft te geven.

Het UWV heeft een bepaalde visie: “Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen. Het is de missie van het UWV om, samen met haar partners, verschil te maken voor mensen door werken te bevorderen. Als werken onmogelijk is, zorgt het UWV snel voor inkomen.” Het UWV biedt mensen nieuw perspectief om aan werk en de maatschappij deel te nemen. Het UWV plaatst haar klanten centraal en is geïnteresseerd in haar klanten. Het UWV behandelt haar klanten met respect. Het stelsel van de sociale zekerheid kan alleen functioneren wanneer alle partijen hun verantwoordelijkheid nemen en op alle fronten samenwerken. Het UWV doet publiek wat moet en privaat kan. De naderende bezuinigingen maken verdere intensivering van de samenwerking met andere dienstverleners en partners extra noodzakelijk. Dit alles heeft een doel: effectiever worden voor de klanten van het UWV.

Als u meer informatie wilt over het UWV, kunt u terecht op de website van het UWV. Daar vindt u veel informatie over de visie van het UWV, werknemersverzekeringen en andere zaken. Mocht u op de website van het UWV het antwoord van uw vraag niet vinden, dan kan u gebruik maken van het UWV telefoonnummer. Het UWV telefoonnummer helpt u graag met al uw vragen. Soms kan uw vraag niet meteen beantwoord worden. Dan wordt u later teruggebeld met een antwoord op uw vraag. Schroom dus niet om het UWV telefoonnummer te bellen! Het UWV plaatst haar klanten centraal en zorgt er om deze reden voor dat klanten zo goed mogelijk worden geholpen met hun vragen.

Het klantenservice UWV telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice UWV

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice UWV. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice UWV, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★★★★★
- Anonymous

Gisela Kuypers

goed geholpen

robert

hierbij dien ik een klacht in. het gaat over m’n www uitkering volgens jullie, solliciteer ik te kort? ik doe elke week m’n plicht nu word er in gehouden wat de reden daarvan is dat is m’n onbekkent graag hier m’n over bellen dank u

J. Klaver

Geachte heer/mevrouw,

Al geruime tijd is het niet mogelijk om in te loggen bij mijn UWV.
Op korte termijn heb ik mijn betalingsspecificatie nodig.

Mijn vraag: is het mogelijk dat uw per email mijn specificatie toestuurt.

J. Klaver
Abraham de Veerstraat 12
Willemstad, Curacao
BSN: 094027511
Jklaver@live.nl .

Contact

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice UWV

Hulp nodig met het vinden van klantenservice UWV?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu