U zocht: klantenservice Uvit / VGZ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Uvit / VGZ?

Bel 035-2046666

klantenservice Uvit / VGZ

Beoordeling:

klantenservice Uvit / VGZ
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Als u het telefoonnummer van Uvit zoekt dan is dat geen eenvoudig klusje. Veel mensen hebben verschillende soorten verzekeringen. Denk aan een inboedelverzekering, een zorgverzekering en een autoverzekering. En dan zijn er nog vele andere varianten te bedenken waar u wellicht premie voor betaalt. U staat er misschien niet bij stil dat u hier jaar in jaar uit premie voor betaalt omdat het gaat om kleine bedragen die per kwartaal worden afgeschreven. Mocht u daarom over het hoofd hebben gezien dat Uvit in 2011 opgedeeld is in twee andere verzekeraars dan is het maar goed ook dat u deze tekst even leest. Want als u het telefoonnummer van Uvit zoekt omdat u veranderingen door wilt geven of een verzekering wilt stopzetten dan zult u merken dat het telefoonnummer van Uvit niet langer bestaat. Als u daarom het telefoonnummer van Uvit zoekt dan hebben wij op nl-contact.nl het antwoord op dit probleem. Want u kunt namelijk onze klantenservice bellen met ons speciale nummer. U krijgt dan een begripvolle collega aan de lijn die precies weet wat er met Uvit is gebeurd en welke verzekeraar u nu moet hebben. In 2011 ging Uvit namelijk uiteen in:

Univé schadeverzekeringen,
En VGZ zorgverzekeringen.

U zult daarom het telefoonnummer van Uvit niet krijgen maar wel van één van deze twee verzekeraars. Zij hebben alle polissen overgenomen zoals u misschien al wel ontdekte op uw bankafschriften.
Laat u dankzij dit telefoonnummer met Uvit doorverbinden
U zoekt aldus het telefoonnummer van Uvit. Dan weet u vanaf nu dat het zoeken naar het telefoonnummer van Uvit een vruchteloze zaak is. Wilt u daarom een polis bij een andere verzekeraar afsluiten? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Kijkt u maar eens tussen onze categorieën op onze landingspagina. U vindt er een rijtje aan diverse verzekeraars. Klik bijvoorbeeld op “zorgverzekering” en vergelijk alle zorgverzekeraars in Nederland voordat u een polis afsluit. Waarom zou u niet de kat uit de boom kijken? Want als u speciale zorg nodig hebt dan wilt u wel dat deze kosten gedeclareerd kunnen worden. De ene verzekeraar biedt weer een heel ander pakket aan dan een andere verzekeraar, elk met hun eigen voordelen. Soms kunt u maar beter iets te veel betalen per maand want op jaarbasis kan het al snel uw eigen risico plus overige kosten schelen. Tel uit uw winst en vraag ons naar de nummers van deze verzekeraars. Als u het telefoonnummer van Uvit zoekt dan kunt u met ons nummer bellen. Wij zullen u er direct op wijzen dat het geen nut meer heeft om het telefoonnummer van Uvit te zoeken. En we kunnen u onmiddellijk met VGZ of Univé doorverbinden zodat u daar uw vragen kunt stellen over uw polissen en premies. Wilt u het telefoonnummer van Uvit hebben via de SMS? Geef dan in uw aanvraag even op om welkt type verzekering het gaat. Wist u trouwens dat u hier gratis gebruik van kunt maken?
Laat gerust een reactie of een rating achter op onze website
Hopelijk zal u in de toekomst nog vaak gebruik maken van onze handige service. We bieden u diverse opties om snel en voordelig in contact te komen met diverse bedrijven in Nederland. Daarnaast kunt u hen beoordelen door hen te raten en door een review achter te laten. Mocht u zelf een bedrijf hebben dan kunt u zich aanmelden zodat we uw gegevens publiceren in onze database. En we laten het u tevens als eerste weten als er iets aan de hand is bij een klantenservice van een groot bedrijf, denk bijvoorbeeld aan een storing
Coöperatie UVIT U.A. is de naam van een Nederlandse verzekeringsmaatschappij en had haar hoofdkantoor in Arnhem. Uvit is op 1 januari 2007 ontstaan uit een fusie tussen VGZ, IZA (onderdeel van VGZ), Trias en Univé. De naam Uvit staat voor Univé, VGZ, IZA, Trias.
Uvit had circa 5 miljoen verzekerden, waarvan 4,2 miljoen een zorgverzekering hebben afgesloten. Hiermee was UVIT de op één na grootste zorgverzekeraar van Nederland, na Achmea (4,7 miljoen zorgverzekerden).
Op 31 december 2011 is UVIT gesplitst in twee afzonderlijke bedrijven Coöperatie VGZ UA (zorgverzekeringen) en Coöperatie Univé UA (schadeverzekeringen)

Het klantenservice Uvit / VGZ telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Uvit / VGZ

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Uvit / VGZ. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Uvit / VGZ, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Uvit / VGZ

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Uvit / VGZ?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu