U zocht: klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen?

Bel 035-2046666

klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen

Beoordeling:

klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) is een ziekenhuis in Groningen. De drie kerntaken zijn gezondheidszorg, onderwijs en onderzoek.
Het UMCG is het samenwerkingsverband dat op 13 januari 2005 is ontstaan tussen het voormalige Academisch Ziekenhuis Groningen (AZG) en de faculteit der Medische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen. In Nederland zijn de universiteiten verantwoordelijk voor het onderzoek- en onderwijsbeleid en de academische ziekenhuizen zijn verantwoordelijk voor patiëntenzorg, werkplaatsfunctie en opleiding tot medisch specialist. Deze taken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Het ziekenhuis heeft 1339 bedden en meer dan 10.000 medewerkers. Het complex ligt op loopafstand van de Grote Markt in Groningen en is daarmee nog een van de weinige grote ziekenhuizen in het centrum van een stad in Nederland. Op hetzelfde complex, maar gedeeltelijk aan de overkant van een doorgaande weg, liggen de gebouwen van de faculteit. Het ziekenhuis is één van de elf traumacentra in Nederland en beschikt over een Mobiel Medisch Team.
In 2004 én 2005 werd de voorloper, het AZG, uitgeroepen tot ‘beste werkgever van Nederland non profit’. Het UMCG is de grootste werkgever van het Noorden.
Het UMCG maakt deel uit van Nederlandse Federatie van Universitair Medische Centra.
Sinds 2006 mag het als derde ziekenhuis na Erasmus MC en UMC Utrecht harttransplantaties uitvoeren. Het ziekenhuis is verder het enige ziekenhuis van Nederland waar alle orgaantranplantaties mogen worden uitgevoerd die er bestaan, het is zelfs één van de weinigen ter wereld die dit mogen[1].

Het klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Universitair Medisch Centrum Groningen?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu