U zocht: klantenservice Trias

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Trias?

Bel 035-2046666

klantenservice Trias

Beoordeling:

klantenservice Trias
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

In Nederland zijn we allemaal verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. Gelukkig hebben we hierin wel de keuze voor welke zorgverzekeraar we kiezen en wat voor soort zorgverzekering we precies afsluiten. Was u ooit verzekerd bij Trias? Dan bent u er vast wel van op de hoogte dat dit bedrijf in 2011 overgenomen is door VGZ.

Declaratie indienen
Vragen stellen
Verzekering afsluiten
Wijzigingen doorvoeren

We kunnen een hele lijst opsommen van redenen waarom u contact op wilt nemen met het telefoonnummer van Trias. Een ding is in ieder geval zeker: u wilt dit meteen op de juiste manier doen. Als er een ding vervelend is dan is het wel om lang op zoek te zijn naar de beste wijze om contact op te nemen met een bepaald bedrijf. Wilt u dus zo snel mogelijk het juiste telefoonnummer van Trias vinden? Dan raden wij u aan om dit te doen via de website van NL Contact. Deze website heeft alle telefoonnummers van de belangrijke bedrijven in Nederland bij elkaar gebracht. Van bedrijven tot winkels, u vindt hier de gegevens van bedrijven uit allerlei vakgebieden. Wanneer u contact opneemt via het telefoonnummer 0900-0700 dan krijgt u een van de vriendelijke medewerkers van NL Contact aan de lijn. Hij of zij zal u dan verder helpen met het vinden van het telefoonnummer dat u nodig heeft. 
Stel uw vragen via het telefoonnummer van Trias
Heeft u al jaren een verzekering bij Trias, of nu VGZ en heeft u hier bepaalde vragen over? Dan is het wel zo handig om het juiste telefoonnummer van Trias snel te kunnen vinden. U kunt hiervoor natuurlijk op het internet gaan zoeken, maar het is vele malen sneller om het telefoonnummer van Trias te vinden via NL Contact. Ook is het mogelijk om het telefoonnummer van Trias te verkrijgen door gratis een sms sturen naar dit bedrijf. Het telefoonnummer van Trias kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het stellen van vragen, het doorgeven van een declaratie of om wijzigingen door te voeren. Bent u bijvoorbeeld verhuisd? Dan is het uiteraard belangrijk om dit ook door te geven via het telefoonnummer van Trias. Zij zullen er dan voor zorgen dat al uw gegevens weer actueel zijn. De verzekeraar Trias mag dan niet meer zelfstandig bestaan, dat betekent natuurlijk niet dat de kwaliteit van de verzekeringen achteruit is gegaan. Via de VGZ kunt u er nog steeds op vertrouwen dat u een goede zorgverzekering kunt afsluiten.
Snel het telefoonnummer van Trias vinden
Het bellen met een klantenservice van bedrijven in Nederland kan soms best wel lastig zijn. Ten eerste moet u het juiste nummer vinden. Neem bijvoorbeeld het telefoonnummer van Trias. Omdat zij nu onder de VGZ vallen, kan dat misschien wat verwarring opleveren. Daarom is het zo belangrijk om altijd het telefoonnummer van NL Contact in de buurt te hebben. Hiermee heeft u zeer snel het telefoonnummer van Trias gevonden. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u uiteraard ook een kijkje nemen op de website van NL Contact. Ook als u bijvoorbeeld niet het telefoonnummer van Trias wilt hebben, maar misschien van een andere zorgverzekeraar dan kunt u dit via de website van NL Contact heel eenvoudig opzoeken door naar de verschillende categorieën te gaan die ze op deze website hebben. Door contact op te nemen met 0900-0700 betaalt u slechts € 0,80 per minuut en daarmee heeft u de telefoonnummers van vele andere bedrijven in uw telefoon. Het zal nooit meer zo makkelijk zijn om contact op te nemen met een bedrijf in Nederland.
Trias Zorgverzekeraar was een Nederlandse zorgverzekeraar. Trias telde meer dan 400.000 verzekerden. Trias bood naast zorgverzekeringen ook reisverzekeringen en uitvaartverzekeringen aan. Als onderlinge waarborgmaatschappij handelde Trias zonder winstoogmerk. Het hoofdkantoor van Trias zat in Gorinchem. De zorgverzekeraar had ook balies in Dordrecht, Gorinchem, Gouda, Sliedrecht en Woerden.

Sinds 2007 bestaat Trias Zorgverzekeraar niet meer. De zorgverzekeraars Univé, VGZ, IZA (onderdeel van VGZ) en Trias besloten toen te fuseren. Uit deze fusie ontstond Coöperatie UVIT U.A.. De naam Uvit staat voor Univé, VGZ, IZA en Trias. Uvit had circa vijf miljoen verzekerden, waarvan meer dan vier miljoen een zorgverzekering hadden afgesloten. Hiermee was UVIT de op een na grootste zorgverzekeraar van Nederland, na Achmea die 4,7 miljoen verzekerden had op dat moment. Op 31 december 2011 is UVIT gesplitst in twee afzonderlijke bedrijven Coöperatie VGZ UA (zorgverzekeringen) en Coöperatie Univé UA (schadeverzekeringen).

Er komt veel kijken bij een zorgverzekering. Een zorgverzekering afsluiten is dan een veel werk, waar wat tijd in moet gestoken worden. Veel mensen geven aan het lastig te vinden welke zorgverzekering goed aansluit. Ook weten veel mensen niet wat een basisverzekering inhoudt. De basisverzekering is een verplichte verzekering tegen zorgkosten. De inhoud van dit basispakket wordt door de overheid vastgesteld. Coöperatie VGZ UA heeft twee basisverzekeringen: de Natura Zorgverzekering of de Restitutie Zorgverzekering. U kan voor meer informatie over beide zorgverzekeringen surfen naar de website van Coöperatie VGZ UA. Deze website is www.vgz.nl. Op deze website kunt u gelijk uw zorgpremie berekenen en een verzekering afsluiten. U kunt er ook voor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten. Dit is een aanvulling op de basisverzekering. De basisverzekering vergoedt namelijk niet alle zorgkosten. U kunt uw aanvullende verzekering ook nog uitbreiden met een tandartsverzekering. Daarnaast zijn er pakketten die zijn afgestemd op uw situatie. Meer informatie vindt u op de website.

Mocht u vragen hebben voor de Coöperatie VGZ UA of Coöperatie Univé UA, dan kunt u terecht bij de klantenservice van Trias. Op www.vgz.nl vindt u een online klantenservice. Hier staat alles wat u moet weten over uw zorgverzekeringen overzichtelijk op een rij. Ook vindt u hier veel andere informatie over de Coöperatie VGZ UA of Coöperatie Univé UA. U kan ook telefonisch contact opnemen met de Trias klantenservice. De Trias klantenservice staat u graag te woord en helpt u met al uw vragen over zorgverzekeringen, basisverzekeringen, zorgpremies, pakketten en andere zaken. Zo wordt het afsluiten van een zorgverzekering minder tijdrovend!

Het klantenservice Trias telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Trias

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Trias. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Trias, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

B.Smaal

Goede morgen ,ikheb net 4x gebeld naar u.op no.0900-0700.steeds werd er opgehangen ,raar ????.ikhad een vraag over Dos.no.10181132/934409.tnv.B.Smaal’,EDR incasso van een bedrag van 2.546,33EURO.niemand kan mij vertellen hoe dat zit ,van 2008 ook raar,nooit wat vernomen daar van .er is mij vertelt dat EDR niet meer mag incasseren voor jullie.EDR vraagt mij om een bevestiging daar van .in afwachting B.Smaal MOB.0654646163.alvast mijn dank .

luijk

is het zo dat jullie ipad cadeau geven by automotisch afschryven

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Trias

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Trias?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu