U zocht: Telfort mobiel contact

Hulp nodig met het vinden van Telfort mobiel contact?

Bel 035-2046666

Telfort mobiel contact

Beoordeling:

Telfort mobiel contact
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Telfort mobiel klantenservice

Wilt u meer weten over de mobiele abonnementen van Telfort? Hier vindt u alle contactinformatie die u nodig heeft. U kunt contact opnemen met Telfort (Mobiel) om diverse redenen. Wilt u bijvoorbeeld een nieuw mobiel abonnement afsluiten bij Telfort? Bent u benieuwd welk abonnement of welke mobiele telefoon het beste bij uw wensen en verbruik past? Heeft u een klacht over deze mobiele telefoonprovider? Of wilt u juist uw abonnement van Telfort (Mobiel) opzeggen? Neem dan contact op met de klantenservice van Telfort via het telefoonnummer 090 – 9596.

Telefoonnummer Telfort Mobiel

Neemt u contact op met de klantenservice van Telfort (Mobiel)? Eerst krijgt u dan een geautomatiseerd keuzemenu te horen. Spreek hier in voor welke reden u belt: de mobiele abonnementen van Telfort. Vervolgens wordt u binnen enkele ogenblikken doorverbonden met de juiste afdeling van de klantenservice. Overigens kunt u ook vanuit het buitenland contact opnemen met de helpdesk. In dat geval kunt u bellen via het telefoonnummer +31 88 – 7650 200.

Bellen met Telfort Mobiel?

U kunt helaas niet elke dag contact opnemen met de klantenservice van Telfort, wanneer u vragen of problemen heeft met Telfort Mobiel. Op maandag tot en met vrijdag is het mogelijk om contact op te nemen tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Op zaterdag kunt u bellen van 10.00 uur en 17.00 uur. Op zondagen en feestdagen is het niet mogelijk om te bellen met Telfort (Mobiel). Heeft u uw telefoon verloren of moet u simkaart worden geblokkeerd? Dan kunt u 24/7 bellen met het alarmnummer van Telfort Mobiel: 0900 – 9696.

Het klantenservice Telfort telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Telfort

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Telfort. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Telfort, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

isabel

waarom zijn alle gratis telfnummers weggaan en moet je klantservice/helpdesk ineens betalen terwijl by ander providers dat wel gratis= dat= juist klantservice net dat beetje extra-en nu vaak ligt het internet eruit problemen met opname en verwijderen-vertraagt internet vastlopen

j.rijkschroeff

helaas ben ik overgestapt naar tele2.Heb nu moeilijkheden met mijn
“e-mail lezen”Waar en hoe krijg ik dat te zien/lezen.

Eef van Dijk

Telfort komt afspraken om terug te bellen niet na. Wel krijg ik na diverse keren bellen naar Telfort de rekening hiervan.

Vroeg

Gewoon 24 uur per dag beschikbaar zijn, dit is bij vele andere providers ook zo. We zitten nu zonder tv en internet en kunnen geen kant op. Hier balen we ontzettend van.

Contact

 

035-2046666

 

 

www.telfort.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Telfort mobiel contact

Hulp nodig met het vinden van Telfort mobiel contact?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu