U zocht: Telfort klantenservice telefoonnummer alternatief

Hulp nodig met het vinden van Telfort klantenservice telefoonnummer alternatief?

Bel 035-2046666

Telfort klantenservice telefoonnummer alternatief

Beoordeling:

Telfort klantenservice telefoonnummer alternatief
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Alternatief telefoonnummer Telfort

Wilt u bellen met een alternatief nummer van de Telfort klantenservice? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u eenvoudig het telefoonnummer waardoor u wél snel en eenvoudig contact krijgt met de juiste medewerker van Telfort. U kunt bellen met de alternatieve helpdesk om verschillende redenen. Wilt u bijvoorbeeld weten welk abonnement het beste bij uw persoonlijke wensen en verbruik past? Heeft u vragen over een recente rekening van Telfort? Of wilt u een storing melden en oplossen? Neem dan contact op via het telefoonnummer dat u op deze pagina kunt vinden.

Bellen met alternatief Telfort nummer

Wanneer u contact opneemt met de alternatieve klantenservice van Telfort dient u rekening te houden met verschillende zaken. Heeft u al een abonnement bij Telfort? Dan is het verstandig om uw klantgegevens bij de hand te houden. Wilt u een storing melden bij uw thuis of op werk? Dan is het handig om op locatie te zijn wanneer u contact opneemt. Tijdens het telefoongesprek krijgt u overigens eerst een automatisch antwoordapparaat aan de lijn. Spreek hier in om welke reden u contact opneemt. Daarna wordt u direct doorverbonden met de juiste afdeling van de alternatieve klantenservice.

Alternatieve klantenservice Telfort

De alternatieve klantenservice is niet 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. U kunt op maandag tot en met vrijdag contact opnemen tussen 9.00 uur en 21.00 uur. De alternatieve telefoonlijn is op zaterdag bereikbaar tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Op zondagen en feestdagen is de helpdesk gesloten.

Het klantenservice Telfort telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Telfort

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Telfort. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Telfort, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

isabel

waarom zijn alle gratis telfnummers weggaan en moet je klantservice/helpdesk ineens betalen terwijl by ander providers dat wel gratis= dat= juist klantservice net dat beetje extra-en nu vaak ligt het internet eruit problemen met opname en verwijderen-vertraagt internet vastlopen

j.rijkschroeff

helaas ben ik overgestapt naar tele2.Heb nu moeilijkheden met mijn
“e-mail lezen”Waar en hoe krijg ik dat te zien/lezen.

Eef van Dijk

Telfort komt afspraken om terug te bellen niet na. Wel krijg ik na diverse keren bellen naar Telfort de rekening hiervan.

Vroeg

Gewoon 24 uur per dag beschikbaar zijn, dit is bij vele andere providers ook zo. We zitten nu zonder tv en internet en kunnen geen kant op. Hier balen we ontzettend van.

Contact

 

035-2046666

 

 

www.telfort.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Telfort klantenservice telefoonnummer alternatief

Hulp nodig met het vinden van Telfort klantenservice telefoonnummer alternatief?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu