U zocht: Tele2 zakelijk contact

Hulp nodig met het vinden van Tele2 zakelijk contact?

Bel 035-2046666

Tele 2 zakelijk contact

Beoordeling:

Tele2 zakelijk contact
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Tele2 zakelijk contact

Bent u zakelijk klant bij Tele2 en wilt u graag contact opnemen met de klantenservice van Tele2. Wij helpen u graag met de juiste gegevens. Wanneer u ondernemer bent wilt u snel en efficiënt werken. Daarom helpen wij u graag met de juiste gegevens zodat u direct in contact kunt komen met de juiste medewerker van Tele2. Het nummer wat u kunt bellen wanneer u zakelijk diensten afneemt van Tele2 is 020-750 1611. Hier zit het gespecialiseerde team van medewerkers voor u klaar om alle vragen te beantwoorden. Bent u in het buitenland en wilt u vanuit daar contact opnemen met Tele2 zakelijk, bel dan met +31 (0)20-750 1611.

Tele2 zakelijk kent allerlei verschillende diensten. Voor al deze diensten kunt u contact opnemen met de klantenservice. Denk aan zakelijke telefonie, mobiel bellen, mobiel internetten, het nieuwe bellen, vast internet, bedrijfsnetwerken en hosting. Heeft u vragen rond deze dienstverlening van Tele2 zakelijk dan kunt u eenvoudig contact opnemen met het eerdergenoemde telefoonnummer. Ook is dit het juiste nummer om vragen te stellen rond facturen of bestellingen die u heeft gedaan bij Tele2.

Bereikbaarheid Tele2 zakelijk

Het is bij Tele2 zakelijk niet mogelijk om 24/7 contact met ze op te nemen. De zakelijke klantenservice van Tele2 heeft een aangepaste bereikbaarheid. De medewerkers van Tele2 zakelijk zijn te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00. De bereikbaarheid is dus tijdens kantooruren. Wilt u op zaterdag of zondag contact opnemen met Tele2 zakelijk, dan is dit helaas niet mogelijk.

Het klantenservice Tele2 telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Tele2

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Tele2. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Tele2, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Mw Govers

mijn mail is slecht bereikbaar.
Ik verblijf op een locatie zorghotel in Hilversum.
Mijn waardering is in tegenstelling tot deze mededeling negatief

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

Contact

 

035-2046666

 

 

www.tele2.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Tele2 zakelijk contact

Hulp nodig met het vinden van Tele2 zakelijk contact?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu