U zocht: Tele2 klantenservice mobiel

Hulp nodig met het vinden van Tele2 klantenservice mobiel?

Bel 035-2046666

Tele 2klantenservice mobiel

Beoordeling:

Tele2 klantenservice mobiel
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Tele2 klantenservice mobiel

Heeft u een mobiel abonnement van Tele2 of wilt u mobiel klant worden bij Tele2. Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar het nummer van de klantenservice van Tele2. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste gegevens van de klantenservice. Tele2 is een aanbieder van verschillende diensten voor een mobiel. Zo heeft Tele2 smartphone abonnementen, sim only abonnementen en prepaid mogelijkheden. Voor al deze diensten kunt u de klantenservice bereiken om met een deskundige medewerker te praten.

Gegevens klantenservice mobiel

Wilt u contact opnemen met de klantenservice mobiel, dan kunt u bellen met 020-754 4444. Bestaande Tele2 klanten kunnen via de mobiele telefoonaansluiting bellen met 1200. De bereikbaarheid van deze nummers is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 20:00. Op zaterdag zijn deze nummers te bereiken van 09:00 tot 18:00. Wilt u contact opnemen vanuit het buitenland met Tele2, bel dan met +31 640191602.

Buiten deze tijden toch in contact komen met klantenservice mobiel van Tele2? Dan kunt u een chat starten op de website, het forum van Tele2 bezoeken of via de MijnTele2app zaken regelen. Ook inloggen in de MijnTele2 omgeving kan soms al een goede mogelijkheid zijn om eventuele problemen zelf op te lossen.

Tele2 winkels

Wilt u direct contact met een medewerker van Tele2 dan is het nog mogelijk om een van de winkels van Tele2 te bezoeken. Met verschillende winkels in Nederland is het prima mogelijk met vragen betreffende uw mobiel in de winkel te stellen aan een collega van Tele2.

Het klantenservice Tele2 telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Tele2

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Tele2. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Tele2, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Mw Govers

mijn mail is slecht bereikbaar.
Ik verblijf op een locatie zorghotel in Hilversum.
Mijn waardering is in tegenstelling tot deze mededeling negatief

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

Contact

 

035-2046666

 

 

www.tele2.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Tele2 klantenservice mobiel

Hulp nodig met het vinden van Tele2 klantenservice mobiel?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu