U zocht: Tele2 internet contact

Hulp nodig met het vinden van Tele2 internet contact?

Bel 035-2046666

Tele 2 internet contact

Beoordeling:

Tele2 internet contact
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Tele2 internet contact

Bent u klant van Tele2 als het om internet gaat en wilt u hier contact over? Dan helpen wij u graag aan de juiste gegevens van de customer service van Tele2. Alle vragen over internet kunt u stellen aan de professionele klantenservice medewerkers van Tele2.

Vragen rond de bestelling en levering van internet kunt u via deze klantenservice stellen. Verder zijn de volgende onderwerpen rond Tele2 internet goed via de klantenservice te behandelen. Het instellen en installeren van internet. Het gebruik van de producten van internet van Tele2. Maar ook wat meer praktische zaken als facturen, betalingen en het wijzigen van uw gegevens kan prima via de klantenservice internet van Tele2.

Heeft u internet van Tele2 en ervaart u problemen? Neem dan ook contact op met de klantenservice van Tele2. Het is uiteraard erg vervelend en u wilt dat het graag opgelost wordt. Dit kan door snel contact op te nemen met Tele2 via het onderstaande nummer. Wanneer u contact opneemt, houd dan uw gegevens bij de hand.

Gegevens en bereikbaarheid

De klantendienst van Tele2 is op het volgende nummer te bereiken, 020-754 4444. Het is niet mogelijk om dit nummer dag en nacht te bereiken. De bereikbaarheid van de Tele2 internet klantenservice is op werkdagen van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag is het nummer van 09:00 tot 18:00 bereikbaar. Heeft u vragen over internet en wilt u vanuit het buitenland contact opnemen dan kunt u bellen met +31 640191602. De bereikbaarheid van dit nummer is gelijk aan de bereikbaarheid van het 020 nummer.

Het klantenservice Tele2 telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Tele2

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Tele2. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Tele2, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Mw Govers

mijn mail is slecht bereikbaar.
Ik verblijf op een locatie zorghotel in Hilversum.
Mijn waardering is in tegenstelling tot deze mededeling negatief

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

Contact

 

035-2046666

 

 

www.tele2.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Tele2 internet contact

Hulp nodig met het vinden van Tele2 internet contact?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu