U zocht: Tele2 contact

Hulp nodig met het vinden van Tele2 contact?

Bel 035-2046666

Tele 2 contact

Beoordeling:

Tele2 contact
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Tele2 contact

Contact met Tele2 is eenvoudig wanneer u de juiste gegevens heeft. Wij helpen u graag verder wanneer het gaat om contact opnemen met de klantenservice van Tele2. Tele2 heeft een professionele klantenservice met een goede bereikbaarheid. Bij alle vragen rond de producten en diensten van Tele2 kunt u contact met deze customer service opnemen. Wij helpen u graag met de juiste gegevens. Bel ☎ 035-2046666 voor nummerinformatie over klantenservice van Tele2 kunt u opnemen om een veelzijdigheid aan vragen te stellen. Het maakt niet uit welk product of welke dienst u afneemt. Verder kan het uiteraard voorkomen dat u nog geen klant bent van Tele2. Wilt u dit veranderen en wilt u nu klant worden bij Tele2 dan kunt u ook contact opnemen met Tele2. Er is een verscheidenheid aan diensten die Tele2 aanbiedt, denk aan internet, mobiele abonnementen en televisie diensten. Dus welke dienst u ook nodig heeft, met onderstaande gegevens komt u snel en gemakkelijk in contact met de klantenservice.

Gegevens en bereikbaarheid Tele2

U kunt contact opnemen met Tele2 op het volgende nummer, 020-754 4444. Het is voor de Tele2 niet mogelijk om ze dag en nacht te bereiken. De bereikbaarheid van de Tele2 klantenservice is op werkdagen van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag is het nummer van 09:00 tot 18:00 bereikbaar. Heeft u vragen en wilt u vanuit het buitenland contact opnemen dan kunt u bellen met +31 640191602. De bereikbaarheid van dit nummer is gelijk aan de bereikbaarheid van het 020 nummer.

Het klantenservice Tele2 telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Tele2

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Tele2. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Tele2, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Mw Govers

mijn mail is slecht bereikbaar.
Ik verblijf op een locatie zorghotel in Hilversum.
Mijn waardering is in tegenstelling tot deze mededeling negatief

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

Contact

 

035-2046666

 

 

www.tele2.nl

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Tele2 contact

Hulp nodig met het vinden van Tele2 contact?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu