U zocht: Tele2 klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Tele2 klantenservice?

Bel 035-2046666

Tele 2klantenservice

Beoordeling:

Tele2 klantenservice
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Bellen met de klantenservice van Tele2

Bent u klant bij Tele2 en heeft u een vraag voor de klantenservice? Of misschien wilt u graag klant worden bij Tele2 en zou u daarom graag in contact komen met de klantenservice van Tele2? Op deze pagina geven we u graag alle informatie over de mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van Tele2. Het is eigenlijk heel eenvoudig en we helpen u graag.

U kunt uiteraard met een verscheidenheid aan vragen bij de klantenservice terecht. Denk bijvoorbeeld aan vragen over uw factuur. Of heeft u misschien een vraag over een bestelling die u bij Tele2 hebt gedaan. Heeft u vragen over een van de diensten van Tele2 of een van de producten die ze aanbieden. Het maakt niet uit welke vraag u heeft. De klantenservice van Tele2 helpt u graag verder. U kunt eenvoudig contact opnemen met Tele2. Het kan via het telefoonnummer: 035-2046666

Op welke momenten is Tele2 klantenservice bereikbaar?

Van maandag tot en met vrijdag kunt u contact opnemen van 9.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdagen is de Nederlandse klantenservice van Tele2 geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur. Op zondagen en feestdagen kunt u telefonisch geen contact opnemen met de customer service. Wilt u op deze momenten toch contact opnemen? Dan verwijzen we u graag naar de online mogelijkheden van Tele2. Zo is Tele2 via de social media kanalen Twitter en Facebook te bereiken. Als laatste biedt Tele2 nog een online forum aan, binnen dit forum kunt u altijd zoeken naar u vraag en wie weet wordt daar eenvoudig het antwoord gegeven op uw vraag.

Het klantenservice Tele2 telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Tele2

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Tele2. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Tele2, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Mw Govers

mijn mail is slecht bereikbaar.
Ik verblijf op een locatie zorghotel in Hilversum.
Mijn waardering is in tegenstelling tot deze mededeling negatief

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

j.kamper1@chello.nl

in plaats van een contract van 44.00 euro per maand komt daar nog eens 21 procent bovenop, wat niet is aan gegeven dit is zeer kwalijk, zit nu wel aan een contract van 2 jaar vast

Contact

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Tele2 klantenservice

Hulp nodig met het vinden van Tele2 klantenservice?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu