U zocht: klantenservice Tefal

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Tefal?

Bel 035-2046666

klantenservice Tefal

Beoordeling:

klantenservice Tefal
1,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 1 out of 5 based on 4 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Tefal is een handelsmerk van de Groupe SEB, een Frans bedrijf, dat keukenapparatuur en -gerei maakt. Het bekendste zijn de pannen met een teflon anti-aanbaklaag.

In 1954 vond de Franse ingenieur Marc Grégoire een methode uit om teflon aan aluminium te binden. Daarna richtte hij in 1956 een bedrijf op om de aluminiumpannen met teflonlaag te verkopen. Hij noemde dit bedrijf “Tefal”, naar de combinatie van “TEFlon” en “ALuminium”.

Een teflonlaag kan eenvoudig door een ijzeren object worden beschadigd, maar houten of kunststof kookgerei, doorgaans zachter dan de teflonlaag, vormt geen gevaar.

Groupe SEB is tevens merkhouder van Moulinex, Rowenta en Krups.

Het klantenservice Tefal telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Tefal

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Tefal. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Tefal, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

★☆☆☆☆
Reklamation einer Tefalpfanne
- Serguel Duman-Bozkurt

★☆☆☆☆
Mijn Klacht Nou moe, wat was ik net verschoten! Vanavond lekker stoofpotje aan het maken hoor ik ineens een flinke knal. Wat blijkt.... de deksel van de tafel hapjes pan (Jumbo pannen actie) is gewoon helemaal gebarsten verschrikkelijk! Nog nooit mee gemaakt. Kon het eten weg gooien natuurlijk allemaal glas splinters erin. Morgen ook maar meteen een grote klacht indienen bij de jumbo. Ik heb meerdere tefal pannen maar heb DIT nog nooit eerder meegemaakt. Dit moet opgelost worden!!! Dit mag toch niet gebeuren en nog gevaarlijk ook!! Jammer dat ik hier geen foto van de deksel toe kan voegen!!!
- Jolanda

★☆☆☆☆
Bij mij werkt de link ook niet!!! Kon niets versturen naar tefal klantenservice. Wel alle verplichte velden ingevuld!
- Jolanda

★☆☆☆☆
Ik kan nergens een klacht indienen over een product en de contact link werkt niet.waardeloos.
- Caroline

Anja

De link naar Tefal werkt niet vanaf mijn tablet.

de rijk

goede morgen ik had bij de blokker wat gekocht het merk van jullie .. en omschrijving.. tafel actifry+snackmandje ..van 169,00 voor 159.00,, betaling op 07/06/2014 15:12 en stond op de doos dat ik 20 euro retour terug zou krijgen ..ik moest me streepjescode uit knippen en op sturen naar jullie , had ik 1 dag daar na gedaan en kon 6 tot 8
weken duren .. tot heden heb ik nog niks ontvangen ..ik wou u bellen maar kost me meer is 0900 en zou u me ff kunnen bellen dit is wel een klacht …. met vriendelijke groeten mr de rijk 0623113244

W. Lammers

Ik probeer via de site van Tefal ’n vraag te stellen , alleen dat is onmogelijk want er word ’n artikelnummer gevraagd ,maar dat is mijn vraag niet.
Kortom ’n waardeloze Site

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Tefal

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Tefal?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu