U zocht: klantenservice TDA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice TDA?

Bel 035-2046666

klantenservice TDA

Beoordeling:

klantenservice TDA
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

TDA is een facilitair contact center dat in 1986 is opgericht. TDA heeft een adviserende en ondersteunende rol met betrekking tot het voeren van kwalitatief klantcontact voor bedrijven en instellingen. TDA is met name gespecialiseerd in het voeren van klantcontact op verschillende manieren, het zogenaamde multi-channel klantcontact. Ook kan TDA bedrijven en instellingen ondersteunen met inkomend en uitgaand telefoon- en mailverkeer. Er is daarnaast de mogelijkheid om via TDA een webcare team op te richten, die zich richten op sociale media en het debiteurenbeheer. TDA heeft veel ervaring in verschillende branches, zoals de charitatieve sector, webwinkels, financiële sector, overheid, debiteurenbeheer en incasso, MKB, ICT & Telecom en Energie.
Indien u contact wenst op te nemen met TDA, kan dat op verschillende manieren. Indien u telefonisch contact op wilt nemen, kunt u hiervoor het telefoonnummer 0888-800800 gebruiken. Daarnaast kunt u TDA mailen. U kunt uw bericht sturen aan info@tda.nl. Op de website is er tevens de mogelijkheid een contactformulier in te vullen. U dient dan de volgende gegevens achter te laten: contactpersoon, organisatie, telefoonnummer, emailadres, postadres, postcode, woonplaats, onderwerp, extra opmerkingen en op welke manier TDA met u contact op moet nemen. Indien u dit formulier verstuurt, zal TDA zo snel mogelijk contact met u opnemen.
U kunt tevens contact opnemen via de sociale media. TDA is actief op Facebook, Twitter en LinkedIn volgens de volgende websites: https://www.facebook.com/pages/TDA, https://twitter.com/TDA_BV en https://www.linkedin.com/company/tda. Indien u uw vraag via de sociale media stelt, zal u zo spoedig mogelijk geholpen worden door een medewerker van TDA.
TDA heeft verschillende vestigingen. Zo is TDA gevestigd in Almere aan de Wisselweg 33, 1314 CB. Indien u deze vestiging wenst aan te schrijven, kunt u uw brief adresseren aan TDA, Postbus 177, 1300 AD Almere. Ook kunt u het kantoor in Utrecht aan schrijven of bezoeken. Het adres van deze vestiging is Vliegend Hertlaan 4, 3526 KT Utrecht. In Leiden is het kantoor gevestigd aan de Herengracht 48, 2312 LE Leiden.
Daarnaast is er op de website de mogelijkheid om te chatten met een van de medewerkers van TDA. Indien u naar de website gaat, verschijnt er een venster waarin deze mogelijkheid wordt weergegeven. U zult dan op een snelle manier in contact komen met TDA. Ook worden er op de website verschillende contactpersonen genoemd waarmee u direct contact kunt opnemen. Voor een overzicht hiervan, adviseren wij u naar de website van TDA te gaan.

Het klantenservice TDA telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice TDA

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice TDA. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice TDA, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice TDA

Hulp nodig met het vinden van klantenservice TDA?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu