U zocht: klantenservice Tbi

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Tbi?

Bel 035-2046666

klantenservice Tbi

Beoordeling:

klantenservice Tbi
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

TBI is een grote organisatie waar verschillende ondernemingen bij aangesloten zijn. Het uitgangspunt van de organisatie is dat de leefomgeving van iedereen duurzaam wordt ingericht en wordt onderhouden. De ondernemingen die zijn aangesloten bij TBI, zijn voornamelijk gespecialiseerd in techniek en infrastructuur. Daarnaast houden de ondernemingen zich bezig met het bouwen van verschillende gebouwen, wegen, bruggen en fabrieken voor verschillende opdrachtgevers. De projecten hebben zich inmiddels verspreid door heel Nederland. De ondernemingen worden zowel ingezet door publieke n als private opdrachtgevers.

De ondernemingen die aangesloten zijn bij TBI werken onder hun eigen naam. Zij werken door de aansluiting bij TBI wel nauw met elkaar samen. De organisatie biedt de kanten een combinatie van bouw en technologie, waardoor veel grote projecten kan aannemen en laten slagen.
TBI heeft verschillende kernwaarden. Zo streeft de organisatie naar de balans tussen maatschappelijke betrokkenheid en economische vooruitgang. De projecten zijn gericht op duurzaamheid. Ook investeert TBI in innovatie en de toekomst. Tevens staan de medewerkers van TBI op de voorgrond. De medewerkers van TBI creëren een duurzame relatie met de klanten en krijgen de mogelijkheid zich te ontplooien. Ook werken zij in een gezonde en veilige werkomgeving.
TBI richt zich voornamelijk op de toekomst, omdat het werk en de projecten die zij verrichten duurzaam zijn en een grote impact kan hebben op de bevolking. Om die reden heeft de maatschappij dan ook behoefte aan partners die innovatie in verbinding weten te zetten met het duurzaam ondernemen. De slogan van is dan ook ‘Maak de toekomst’.
Tbi is op verschillende manieren te bereiken. Het hoofdkantoor is gevestigd aan het Wilhelminaplein 37, 3072 DE in Rotterdam. Mocht u het bedrijf per post willen contacteren, kunt u uw brief adresseren aan TBI Holdings, Postbus 23134, 3001 KC Rotterdam. Ook is de organisatie telefonisch te bereiken. U kunt hiervoor het nummer 010-2908500 gebruiken. Daarnaast kunt u een mail sturen. U kunt uw mail versturen naar het volgende mailadres: info@tbi.nl.
Op de website van TBI is een overzichtelijke routebeschrijving opgenomen om het kantoor in Rotterdam te bezoeken. U kunt met het openbaar vervoer komen of met de auto, voor beide vervoersmiddelen is een routebeschrijving beschikbaar. Ook kunt u informatie vinden over het parkeren. Dit staat tevens op de website www.tbi.nl.

Het klantenservice Tbi telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Tbi

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Tbi. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Tbi, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Tbi

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Tbi?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu