U zocht: klantenservice Taxis Urecht

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Taxis Urecht?

Bel 035-2046666

klantenservice Taxis Urecht

Beoordeling:

klantenservice Taxis Urecht
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

UTC, ontstaan door bundeling van twee grote taxi bedrijven met verschillende culturen is uitgegroeid tot een hechte geoliede organisatie. UTC heeft een werkgebied waar behalve Utrecht ook Nieuwegein, de Bilt, Bilthoven, Maarssen en Houten onder vallen. De chauffeurs die u ontmoet, zijn representatief gekleed en zijn veelal zelf gemotiveerd ondernemer binnen de cooperatie die de Utrechtse Taxi Centrale is. Er zijn gedegen onderlinge afspraken gemaakt om de kwaliteit en het serviceniveau te kunnen waarborgen. Het gehele representatieve wagenpark van 150 voertuigen is voorzien van de modernste sateliet verbindingen. Dat betekent voor u dat er altijd een verbinding is met de taxi die het dichtst bij u in de buurt is. De chauffeur krijgt automatisch, via de centrale uw bestelling op zijn dataterminal. Uitzonderingen daargelaten, behoren lange wachttijden daardoor tot het verleden. Op de Centrale, het kloppend hart van UTC, houdt de computer met behulp van GPS bij waar iedere auto zich bevindt en selekteert automatisch de volgende rit die zich het dichtst bij de eindbestemming bevindt.

Het klantenservice Taxis Urecht telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Taxis Urecht

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Taxis Urecht. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Taxis Urecht, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Taxis Urecht

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Taxis Urecht?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu