U zocht: klantenservice Sudtours

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Sudtours?

Bel 035-2046666

klantenservice Sudtours

Beoordeling:

klantenservice Sudtours
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Sudtours is opgericht als familiebedrijf in 1981. Het bedrijf werd later overgenomen door Hans en Loes Mosselman. Sudtours werd in juni 2008 overgenomen door Sundio Group te Rotterdam. Het kantoor was vroeger gevestigd in Amsterdam en bestond destijds uit een vestiging. Het bedrijf is inmiddels een van de grootste Nederlandse vliegtouroperators. Sudtours verzorgt vakanties naar populaire vakantiebestemmingen rondom het Middellandse Zeegebied. Vanaf november 2012 is het mogelijk om via de website www.sudtours.nl en telefonisch (0900-0126) vakanties te boeken. Voorheen kon dat alleen via gerenommeerde reisbureaus. De overstap naar direct selling maakte het makkelijker een groter publiek te bereiken.
Op www.sudtours.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week online reizen boeken. Voor meer informatie over boekingen of reisinformatie kan er telefonisch contact worden opgenomen. Sudtours is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Indien u heeft geboekt ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging op uw mailadres. Het is mogelijk om vragen te stellen per post, het postadres van Sudtours is: Postbus 1439, 3000 BK Rotterdam. Het bezoekadres bevindt zich op Bahialaan 2, 3065 WC te Rotterdam.
Met een account via de website, Mijn Sudtours, kan er extra informatie worden opgevraagd over uw reis. Bijvoorbeeld over de bestemming, de accommodatie of de status van de betaling. Wijzigingen van bijvoorbeeld vluchttijden worden tot een week voor vertrek vermeld in Mijn Sudtours. Indien wijzigingen optreden binnen een week voor vertrek, dan neemt Sudtours op een andere manier contact met u op.

Indien u klachten heeft of ontevreden bent over de reis dan dient u dit direct te melden. Dit kan bij de receptie van uw accommodatie of aan de vertegenwoordiging van Sudtours. Indien de klacht niet ter plaatste opgelost kan worden dan is het belangrijk om een klachtenformulier in te vullen bij thuiskomst. De klacht kan uiterlijk binnen een maand na thuiskomst worden ingediend. De klacht dient gemotiveerd te worden en kan schriftelijk, per e-mail of per fax opgestuurd worden. Het opsturen van een klachtenformulier zonder verdere motivatie wordt niet in behandeling genomen. Na ontvangst van de klacht neemt Sudtours uw klacht in behandeling. Binnen een maand geeft Sudtours een inhoudelijke reactie op uw klacht(en). Indien u schriftelijk contact op wenst te nemen met Sudtours, kunt u uw brief adresseren aan: Sudtours Vliegvakanties t.a.v. afdeling Customer Support Postbus 1439 3000 BK Rotterdam. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te zoeken dat kan via het nummer: (0)10 2700 822. Het emailadres is customersupport@sudtours.nl. Als de klacht betrekking heeft op de totstandkoming van de boeking, dan kan deze uiterlijk binnen een maand na kennisname van de feiten worden ingediend.

Het klantenservice Sudtours telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Sudtours

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Sudtours. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Sudtours, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Sudtours

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Sudtours?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu