U zocht: klantenservice Studystore

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Studystore?

Bel 035-2046666

klantenservice Studystore

Beoordeling:

klantenservice Studystore
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Studystore is een boekenwinkel, die voornamelijk studieboeken verkoopt aan studenten van allerlei hogescholen en universiteiten. Studystore is de studieboekenwinkel van Nederland. Per jaar worden er ongeveer 200.000 studenten voorzien van boeken en materialen via Studystore. Dit gebeurt via de website, via de winkels en door een intensieve samenwerking met honderden studieverenigingen, verspreid door het hele land.
Voor studenten is het goedkoper om bij Studystore de boeken te bestellen dan bij andere aanbieders van studieboeken. Studenten krijgen immers 5% korting op Nederlandse studieboeken en 10% korting op buitenlandse studieboeken, indien zij online hun boeken bestellen bij Studystore. De levering geschiedt door PostNL en de boeken worden gratis verzonden. Hierdoor zijn de boeken ook snel in huis.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Studystore. Allereerst kan dit door middel van een online contactformulier. U dient de volgende gegevens in te vullen: naam, straatnaam, huisnummer, postcode, woonplaats, land, e-mailadres, telefoonnummer, klantnummer , het onderwerp en uw vraag. Indien u de gegevens heeft ingevuld en het formulier verzendt, zal Studystore binnen 1 werkdag contact met u opnemen.
Op de website van Studystore is tevens een overzicht opgenomen met veel gestelde vragen en bijbehorende antwoorden. Er is een top 3 opgenomen van veel gestelde vragen en daarnaast is er per onderwerp een overzicht opgenomen van de vragen die daarbij horen. Indien uw vraag er niet bij staat, is het ook mogelijk om te chatten met een medewerker van Studystore. Bij het overzicht van de veel gestelde vragen staat de optie ‘Neem contact op’. Indien u daar op klikt, komt u in een nieuw scherm terecht. U dient dan uw naam, e-mail adres en vraag in te vullen en dit formulier te versturen. De medewerkers van Studystore zijn bereikbaar op de chat van 8:30 uur tot 21:00 uur.
Ook is het mogelijk om Studystore te bellen. U kunt hiervoor het telefoonnummer 088-2030300 gebruiken. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:30 uur tot 17:00 uur.
Tevens kunt u Studystore bezoeken. Het hoofdkantoor van Studystore is gevestigd in Kampen. Het bezoekadres is: Dieselstraat 1, 8263 AE Kampen. U kunt Studystore ook aanschrijven. U kunt uw brief adresseren aan Studystore, Postbus 23, 7800 AA Emmen.

Het klantenservice Studystore telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Studystore

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Studystore. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Studystore, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Elly

Op website staat levering binnen 48 uur? Na een week nog geen boeken!
Niet op voorraad? Niet te zien op de website! Bestelling geannuleerd: duurt minimaal 7 dagen eer je je geld terug hebt…
Zeer slechte klantenservice; niemand kan je een duidelijk antwoord geven!

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Studystore

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Studystore?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu