U zocht: klantenservice Studieboekencentrale

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Studieboekencentrale?

Bel 035-2046666

klantenservice Studieboekencentrale

Beoordeling:

klantenservice Studieboekencentrale
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De Studieboekencentrale is de grootste leverancier van studieboeken aan studenten en onderwijsinstellingen in Nederland. De Studieboekencentrale levert boeken aan instellingen in het MBO, HBO en WO. Ook levert de centrale studieboeken aan studievereniging, overheidsinstanties en bedrijven. Haar grootste klantengroep betreft echter studenten. Jaarlijks levert de Studieboekencentrale ongeveer 4 miljoen studieboeken aan studenten. Zo heeft de centrale per jaar ruim 500.000 tevreden klanten. De Studieboekencentrale zorgt ervoor dat de studenten die boeken bestellen bij de centrale niet alleen tevreden zijn over de boeken, maar ook dat zij tevreden zijn over de service. De centrale hecht veel waarde aan de mening van haar klanten. Zo heeft de Studieboekencentrale een speciale klantenservice, beter bekend als de Studieboekencentrale klantenservice. Studenten kunnen bij de klantenservice met al hun vragen. Ook onderwijsinstellingen, studieverenigingen, overheidsinstanties en bedrijven kunnen uiteraard terecht bij de Studieboekencentrale klantenservice. De medewerkers van de service helpen je graag!

Vragen? Bel de Studieboekencentrale klantenservice!
Bij de Studieboekencentrale bestel je de boeken die je nodig hebt eenvoudig en snel. Op de pagina ‘boekenlijst’ kan je aanklikken welke opleiding je volgt of aan welke instelling je onderwijs volgt. Zo vind je makkelijk de boeken die jij nodig hebt. Je kunt de volledige boekenlijst bestellen, maar je kunt ook maar één boek van de lijst bestellen. Staat het boek wat jij niet nodig hebt niet op de lijst? Neem dan even contact op met de Studieboekencentrale klantenservice. De medewerkers helpen je graag met het vinden en bestellen van je boek. Ook voor allerlei andere vragen kan je terecht bij de Studieboekencentrale klantenservice. Heb je bijvoorbeeld vragen over wanneer je bestelling aankomt? De medewerkers van de centrale kunnen snel in het systeem kijken en je vertellen wanneer je je boek of boeken kunt ontvangen. Heb je vragen over het annuleren van een bestelling? Neem ook dan even contact op met de Studieboekencentrale klantenservice. Je kunt een bestelling annuleren, totdat de bestelling bij de Studieboekencentrale in productie gaat. Neem in geval van twijfel altijd even contact op met de klantenservice van de Studieboekencentrale. Heb je vragen over je account, je accountgegevens of lukt het niet om in te loggen? Neem ook dan even met de klantenservice van de Studieboekencentrale. Zo kan je zo snel mogelijk en zonder problemen weer inloggen en boeken bestellen voor je studie!

Klacht? Bel de Studieboekencentrale klantenservice
Ook als je klachten hebt over je bestelling, kan je het beste even de Studieboekencentrale klantenservice bellen. De medewerkers van de klantenservice verwerken je klacht, zodat je in de toekomst hier geen last meer van hebt als je een boek bij de Studieboekencentrale bestelt. De centrale hecht veel waarde aan jouw mening. Schroom daarom niet om de Studieboekencentrale klantenservice te bellen en meld je klacht!

Het klantenservice Studieboekencentrale telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Studieboekencentrale

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Studieboekencentrale. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Studieboekencentrale, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Max

Gaf aan een boek op 22-07 te kunnen leveren, maar kon dit echter ineens niet waardoor ik het boek niet op tijd binnen heb. Ik kwam er pas na een week achter toen ik aandrong op een uiterlijke ontvangstdatum, het was inmiddels al 23-07. hieruit bleek dat het boek pas vanaf 07-08 geleverd kon worden. Waardeloos dat ze dat niet meteen aangaven!!

tigelaar

leveren licenties gewoon niet uit, beloofde oplossing komt er na 2e week school nog stees niet. waardeloze service

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Studieboekencentrale

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Studieboekencentrale?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu