U zocht: klantenservice StudentenWerk

Hulp nodig met het vinden van klantenservice StudentenWerk?

Bel 035-2046666

klantenservice StudentenWerk

Beoordeling:

klantenservice StudentenWerk
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Studentenwerk is de grootste uitzendorganisatie voor studenten en starters van Nederland en richt zich met zijn diensten op bijbanen, vakantiewerk, stages en startersbanen, zowel parttime als fulltime. StudentenWerk is in 2000 opgezet en sindsdien uitgegroeid tot een fullservice uitzendorganisatie met ruim 250 enthousiaste medewerkers, verdeeld over meer dan 25 vestigingen door heel Nederland. Sinds 2014 maakt StudentenWerk tevens deel uit van YoungCapital, de marktleider in HR-oplossingen voor jong talent. StudentenWerk staat bekend om de drive van hun medewerkers en de kwaliteit van hun kandidaten. Daarbij gaan snelheid en kwaliteit bij hen hand in hand en hebben ze plezier in hun werk. StudentenWerk heeft al meerdere prijzen binnen gesleept wegens hun goede organisatie en de StudentenWerk klantenservice is mede daarom erg belangrijk.
Een manier om de StudentenWerk klantenservice te bereiken is door te zoeken op de website en de veelgestelde vragen categorie te bekijken. Er zijn hier vier onderdelen: algemeen, loonvragen, studenten en werkgever. Vragen die u hier kunt vinden zijn bijvoorbeeld hoe u StudentenWerk kan bereiken, wat ze doen en wat het verschil is tussen StudentenWerk als uitzendbureau en een regulier uitzendbureau. Ook kunt u hier de eisen voor inschrijving vinden of eventuele kosten die verbonden zijn aan StudentenWerk. Daarnaast vindt u hier ook specifieke vragen als het zoeken naar bijbanen in de schoonmaak, alleen beschikbaar zijn in het weekend en of het mogelijk is om een stage te vinden via StudentenWerk. Er worden ook vragen beantwoord die belangrijker zijn voor de werkgever, zoals of de uitzendkracht een contract krijgt, hoe de online werving verloopt, of de uitzendkracht een proeftijd heeft en of deze een aparte CAO heeft. Daarnaast vindt u hier informatie over de tarieven voor uitzendkrachten en wat de wet over uitzendkrachten te zeggen heeft.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de StudentenWerk klantenservice door middel van het contactformulier op de website als u een brandende vraag heeft die u niet een twee drie kunt vinden. Ook kunt u gewoon langsgaan bij een van de StudentenWerk vestigingen. Deze zijn te vinden in verschillende vestigingen in heel Nederland, zoals Hoofddorp, Alkmaar, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht en Zwolle.

Het makkelijkst is om te bellen of een brief te sturen naar het hoofdkantoor. Deze is te vinden in Hoofddorp op Aquarius – Siriusdreef 12, 2132 WT Hoofddorp. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@studentenwerk.nl of bellen met 020 – 653 1544. Tevens kunt u de StudentenWerk klantenservice contacteren op Twitter, LinkedIn en Facebook onder @StudentenWerk.

Het klantenservice StudentenWerk telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice StudentenWerk

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice StudentenWerk. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice StudentenWerk, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice StudentenWerk

Hulp nodig met het vinden van klantenservice StudentenWerk?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu