U zocht: klantenservice Stentor

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Stentor?

Bel 035-2046666

klantenservice Stentor

Beoordeling:

klantenservice Stentor
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het dagblad De Stentor is een Nederlandse regionale krant met een dagelijkse oplage van ruim 160.000 exemplaren en is daarmee een van de grootste regionale dagbladen van Nederland. De Stentor verschijnt van Flevoland tot ver in de Achterhoek en van Noordoost-Overijssel tot de zuidwestelijke Veluwe.[1] De krant richt zich op een brede doelgroep.[2] De uitgeverij telt meer dan 200 medewerkers en heeft kantoren in Apeldoorn (hier staat het hoofdkantoor), Deventer, Zwolle en redactiekantoren in Dronten, Epe, Harderwijk, Kampen, Hardenberg, Raalte en Zutphen. De Stentor is opgedeeld in 14 regionale edities, waarbij naast de naam de Stentor, de regionale edities ook nog een (meestal oudere) eigen naam hebben. Sinds 6 februari 2007 wordt de krant uitgegeven op tabloidformaat. Naast de krant worden ook maandelijks vier edities van De Ondernemer uitgegeven, een business-to-businessuitgave, die gratis wordt verspreid onder de abonnees.

Het klantenservice Stentor telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Stentor

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Stentor. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Stentor, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

JB Ruesink

Helaas hebben wij al 2 x op zaterdag de krant niet ontvangen, za 27 dec en za 3 jan. (Vandaag dus). Beide keren was uw kantoor telefonisch niet bereikbaar. We hopen dat onze klacht u op deze manier wel bereikt.
Mvg JB Ruesink
Het Schip 140
7325 NN Apeldoorn

F J H ten Katen

Ik heb vier keer in dit jaar geen krant ontvangen zelfs een keer op de zaterdag niet die heb ik moeten kopen bij de supermarkt voor een bedrag 2,70

wel opgemerkt dat het nu wat beter gaat met de bezorging ongeveer 8,00 s’morgens daar kan ik wel mee leven

Vriendelijke groet

Frits ten Katen.
Platostraat 3
7323 GB Apeldoorn

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Stentor

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Stentor?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu