U zocht: klantenservice Station Den Haag Centraal

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Station Den Haag Centraal?

Bel 035-2046666

klantenservice Station Den Haag Centraal

Beoordeling:

klantenservice Station Den Haag Centraal
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Station Den Haag Centraal is het centraal station van Den Haag. Den Haag Centraal is met twaalf sporen het grootste kopstation van Nederland. Het werd geopend in 1973 net naast het oude station Den Haag Staatsspoor.
Doorgaande treinen tussen Amsterdam en Rotterdam, waaronder die van het nachtnet maar niet de internationale treindiensten Fyra en Thalys na, komen langs Den Haag . Ze komen echter niet langs Den Haag Centraal en stoppen alleen op Den Haag HS. De treinen van en naar Leiden en Amsterdam, die Den Haag als begin- of eindpunt hebben, komen in Den Haag Centraal en niet langs HS. Hierdoor is voor veel reizigers een enigszins onpraktische situatie ontstaan: komend uit het zuiden moeten ze goed weten of ze in HS of in Centraal moeten overstappen; komend uit het noorden kunnen ze soms het beste al in Leiden overstappen. De huidige infrastructuur laat nauwelijks toe dat treinen van Leiden naar Rotterdam via Den Haag Centraal rijden. Alleen de sporen 6 en 7 zijn uit alle richtingen bereikbaar, waarbij een groot aantal sporen moet worden gekruist.
Sinds 29 mei 2000 wordt het station door NS niet meer aangeduid als Den Haag CS, maar als Den Haag Centraal.

Het klantenservice Station Den Haag Centraal telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Station Den Haag Centraal

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Station Den Haag Centraal. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Station Den Haag Centraal, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Rene Brouwer

Hallo. Ik ben dringend op zoek naar Shadia El Shaqueem. Zijn werkt als boa. standplaats cs Den Haag. Ik zou willen vragen of u haar bereiken kunt en tegen haar willen zeggen dat ze mij bellen moet. Al mijn telefoon nummers zijn weg en kan haar niet bereiken. Wij hebben een pas beginnende relatie. Zouden jullie dat a.u.b. door willen geven aan haar. maakt niet uit hoe. Ook al is het door de speaker van het perron. Zou jullie dankbaar zijn. Vriendelijke groet., Rene Brouwer Email renebrouwer2@kpnplanet.nl

marianne

heel fijn, link werkt niet

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Station Den Haag Centraal

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Station Den Haag Centraal?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu