U zocht: klantenservice SSH

Hulp nodig met het vinden van klantenservice SSH?

Bel 035-2046666

klantenservice SSH

Beoordeling:

klantenservice SSH
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

De SSH Communications Security is opgericht in 1995 en heeft het Secure Shell protocol uitgevonden. Dit is een protocol dat zien op data-in-transit beveiligingsoplossingen. Klanten die behoefte hebben aan het veilig stellen van bepaalde informatie of gegevens, kunnen SSH hiervoor inschakelen.
Het kantoor werd in 1995 gestart door Tatu Ylonen, die ook de uitvinder is van het Secure Shell Protocol. Inmiddels is dit protocol de gouden standaard voor de beveiliging van data voor alle mensen die zich wensen aan te sluiten bij de SSH.
Inmiddels heeft de SSH meer dan 3000 klanten en is het bedrijf wereldwijd gevestigd.
De producten van SSH lopen uiteen. SSH biedt de volgende producten aan: Universal SSH Key Manager, CryptoAuditor, Tectia SSH en Tectia MobileID. Op de website zelf kunt u een overzicht vinden van alle producten met bijbehorende uitleg.
SSH is op verschillende manieren te bereiken. Op de website van SSH is een online contactformulier die u in kunt vullen. U dient dan uw naam, emailadres, telefoonnummer, functie, bedrijf, land en uw bericht achter te laten en het formulier vervolgens te versturen. SSH zal dan binnen enkele dagen contact met u opnemen. Naast het formulier in te vullen is het ook mogelijk om te chatten met een van de medewerkers van de SSH. Op de website is hier een speciaal venster voor.
Daarnaast is het kantoor actief op LinkedIn, Google Plus en Twitter. Hier kunt u dan ook uw vragen stellen over de producten of diensten van SSH.
Het kantoor is gevestigd in Amerika, Hong Kong, Finland en Duitsland.
Indien u contact wenst op te nemen met het filiaal in Amerika, kunt u hiervoor het telefoonnummer +1781-2472100 gebruiken. Het filiaal is gevestigd aan de 460 Totten Pond Road, Suite 460, Waltham MA 02451. Mocht u het kantoor willen aanschrijven, kunt u dit adres gebruiken.
Het kantoor in Hong Kong is te bereiken op het telefoonnummer +852-36023072. Dit filiaal is gevestigd aan 51/F Hopewell Centre, 183 Queen’s Road East, Wan Chai. Indien u SSH in Hong Kong wenst aan te schrijven, kunt u voornoemd adres hiervoor gebruiken.
SSH is ook in Finland gevestigd. Deze vestiging kunt u bereiken op het telefoonnummer +358205007000. Mocht u dit filiaal willen aanschrijven, kunt u uw brief adresseren aan EMEA, Kornetintie 3, 00380 Helsinki, Finland.
Daarnaast heeft de SSH een filiaal in Duitsland. Dit kantoor is te bereiken op het telefoonnummer +49621-78974610. Ook kunt u het kantoor aanschrijven. U kunt uw brief adresseren aan SSH Germany, Amselstraße 5, 68307 Mannheim, Germany.

Het klantenservice SSH telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice SSH

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice SSH. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice SSH, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice SSH

Hulp nodig met het vinden van klantenservice SSH?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu