U zocht: klantenservice Sprookjeswonderland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Sprookjeswonderland?

Bel 035-2046666

klantenservice Sprookjeswonderland

Beoordeling:

klantenservice Sprookjeswonderland
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Sprookjeswonderland is een Nederlands pretpark en is gevestigd in Enkhuizen.
De tickets voor Sprookjeswonderland kunnen online worden gekocht of bij de kassa van het park. De tickets kosten €9,50 voor personen van 2 tot en met 64 jaar. Voor mensen die ouder zijn dan 65 jaar, kosten de kaarten €8,-. Mocht u de kaarten online bestellen, ontvangt u een PDF-document op uw email. U dient de tickets dan zelf uit te printen en mee te nemen. Op de webshop van de website kunt u tevens cd’s kopen en andere materialen van Sprookjeswonderland.
Er zijn verschillende attracties in Sprookjeswonderland. Het park is vooral gericht op kinderen en draait om bekende en minder bekende sprookjes. Er zijn verschillende locaties waar sprookjes te zien zijn. Ook zijn er sprookjesfiguren. Per dag zijn er ongeveer vijf sprookjesfiguren aanwezig. Daarnaast is er een kleine boerderij, lieveheersbeestjesbootjes, een speeltuin, dansende beren en een vliegend tapijt. Ook is er een kasteel dat in de avonduren oplicht. In de winter staat er een grote kerstboom die betoverd wordt door de heksen van het park. In de Oosterse verhalenkamer worden er verhalen verteld aan kinderen. De verhalen worden verteld door een sultan of een prinses. De verhalen worden van 12.30 uur tot 17.00 uur verteld. Er is een Berenwinterland aanwezig, waar muziek wordt gedraaid en verschillende beren te zien zijn.
Er is ook een Kasteel Violinde waar er een waarzegster aanwezig is. Deze waarzegster voorspelt de waarheid voor alle kinderen. Ze kijkt in haar glazen bol en leest haar kaarten voor aan de kinderen. De kinderen kunnen dan een wenssteen meenemen. De waarzegster heeft de naam Futuria gekregen. Futuria is elke middag te bezoeken vanaf 13.00 uur.
De klantenservice van Sprookjeswonderland is te bereiken op 0228-31758. De klantenservice is bereikbaar van 09:00 uur tot 17:30 op elke dag van de week. Indien het park gesloten is, is de klantenservice te bereiken van 08:30 tot 17:00 uur. Mocht u Sprookjeswonderland per fax willen bereiken, kan dat door een fax te sturen naar het nummer 0228-322226. Het is ook mogelijk om per post contact op te nemen met het pretpark. U kunt uw brief met vragen adresseren aan Sprookjeswonderland Enkhuizen BV, Kooizandweg 9, 1601 LK Enkhuizen. Daarnaast is het mogelijk om online een vraag te stellen. U kunt een bericht achter laten op de website, waarbij u uw email, naam, adres, postcode en woonplaats en opmerking dient in te vullen. U kunt uw vraag ook stellen via Facebook of Twitter.

Het klantenservice Sprookjeswonderland telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Sprookjeswonderland

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Sprookjeswonderland. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Sprookjeswonderland, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Sprookjeswonderland

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Sprookjeswonderland?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu