U zocht: klantenservice Speelstad Oranje

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Speelstad Oranje?

Bel 035-2046666

klantenservice Speelstad Oranje

Beoordeling:

klantenservice Speelstad Oranje
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Speelstad Oranje
Speelstad Oranje is een overdekt attractiepark en is gelegen in Oranje. De kaarten kosten ongeveer €10,- per persoon. Speelstad Oranje is alleen tijdens vakanties open op doordeweekse dagen. Buiten de vakantie is het park open op zaterdag en zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op vakantiedagen is het pretpark ook geopend voor bezoekers. Het is mogelijk om kinderfeestjes, schoolreizen en familiedagen te organiseren in Speelstad Oranje.
Speelstad Oranje heeft diverse attracties. Zo is er de Jungle Molen, waar de bezoekers in een draaimolen verschillende rondjes draaien. Ook is er de Wacky Worm, een achtbaan in de vorm van een rups. Deze achtbaan gaat snel en maakt spannende bochten. De Sutu is een wat actievere attractie, hier kunnen bezoekers een voetbal spel spelen. Het is een voetbalmuur met verschillende lichten en geluid. De Sona is ook een speeltoestel. Hier kunnen bezoekers genieten van verschillende geluiden, die op hun bewegingen wordt afgestemd. De botsbootjes is ook een leuke attractie in Speelstad Oranje. Hier kan je er voor kiezen om rustig op een bootje te varen of de andere boten te raken. Er is ook een speelparadijs, waar kinderen lekker kunnen klimmen en klauteren en met elkaar kunnen spelen. Daarnaast is er een treintje, dat vooral leuk is voor kleinere kinderen. Het treintje gaat het hele park rond. Er zijn ook botsauto’s, waar de bezoekers in kunnen. Ook hier kan je ervoor kiezen lekker rustig te rijden of juist tegen andere bezoekers aan te rijden. Daarnaast is er een griezelhuis, waar de bezoekers een spannend bezoekje aan kunnen brengen. Hier zijn auto’s aanwezig, waar de bezoekers in worden rond gereden. Er is een zweefmolen, waar de bezoekers in kunnen zweven. Een iets spannendere attractie is de Jumpin’ Star, een attractie waar de bezoekers in de lucht worden geschoten. Daarnaast zijn er meerdere glijbanen, waar kleine bezoekers vanaf kunnen glijden.
De klantenservice van Speelstad Oranje is te bereiken op het telefoonnummer 0592-458080. Mocht u uw vraag per mail willen stellen, kan dit door een bericht te sturen naar info@speelstadoranje.nl. De Speelstad is gevestigd aan de Oranje 8, 9416 TC Oranje. Op de website van het pretpark kunt u tevens een online contactformulier invullen. Daar kunt u uw vraag stellen en/of een klacht indienen. Ook kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief op de website. Daarnaast kunt u een overzicht vinden op de website van vragen die veel gesteld worden. Speelstad Oranje is tevens actief op sociale media. U kunt uw vraag ook stellen op Twitter en Facebook.

Het klantenservice Speelstad Oranje telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Speelstad Oranje

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Speelstad Oranje. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Speelstad Oranje, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Speelstad Oranje

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Speelstad Oranje?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu