U zocht: klantenservice SNS Bank

Hulp nodig met het vinden van klantenservice SNS Bank?

Bel 035-2046666

klantenservice SNS Bank

Beoordeling:

klantenservice SNS Bank
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Eén van de meer bekendere banken van Nederland is de SNS bank. Deze bank houdt zich voornamelijk bezig met particulieren en het klein- en middenbedrijf. Zoekt u het telefoonnummer van SNS bank? Kijkt u dan even op nl-contact.nl en vul in de zoekbalk “telefoonnummer SNS bank” in. Een andere methode om het telefoonnummer van SNS bank te zoeken is door een kijkje te nemen op onze startpagina. U vindt er vele categorieën waarbinnen u op zoek kunt gaan naar het telefoonnummer van SNS bank. Zo hebben we een breed aanbod aan gegevens van de meest uiteenlopende bedrijven en diensten in Nederland. Denk aan verzekeraars, hulpverleners maar ook bouwmarkten en grote warenhuizen. Zo is er voor ieder wat wils te vinden en kunt u onze site beschouwen als de moderne telefoongids. Maar wij bieden nog veel meer dan enkel het telefoonnummer van SNS bank of een ander bedrijf. In het geval van de SNS bank moet u er trouwens rekening mee houden dat u niet per ongeluk met SNS Reaal belt. Dat is namelijk hun beleggingsafdeling waar u investeringen kunt maken en een hypotheek kunt afsluiten. We hebben voor SNS Reaal een andere pagina gemaakt die u elders op onze website aantreft. Naast het telefoonnummer van SNS bank kunt u gebruik maken van onze eigen callcenter. Wat daar precies het nut van is kunt u in de volgende alinea lezen.
Met het telefoonnummer van SNS bank snel antwoord op uw vragen
Het is geen pretje om u zorgen te maken over uw geld. Door de crisis uit 2008 is de burger de bank minder gaan vertrouwen.

U wilt weten wat er precies met uw spaargeld gebeurt,
Welke investeringen worden gedaan,
en wat voor risico’s er genomen worden.

Het is in deze tijden helemaal niet vreemd dat u daarom een afwachtende houding aanneemt en met meerdere banken een gesprek aan wilt gaan. Is dat de reden waarom u het telefoonnummer van SNS bank zoekt? Of bent u al klant en hebt u vragen over uw spaarrente of omdat u een bankpasje op wilt vragen? Dankzij onze service kunnen we u in ieder geval snel in contact brengen met de juiste afdeling van deze grote onderneming. We bieden u namelijk de service aan dat we u direct doorverbinden. Belt u daarom met ons eigen nummer en vertel welk bedrijf u aan de lijn wilt krijgen en met name welke afdeling. We zullen u kosteloos doorverbinden met het telefoonnummer van SNS bank. Wilt u enkel het juiste telefoonnummer van SNS bank weten? Dan kunt u dat ook direct opvragen. Dat kan zowel door te bellen als door het nummer per Sms op te vragen. Overigens betaalt u slechts 80 cent per gesprek en voor dat zelfde tarief verbinden we u natuurlijk door.
Vergeet u niet om ons nummer op te slaan in uw smartphone?
Het is niet een slecht idee om het telefoonnummer van SNS bank of ons eigen telefoonnummer op te slaan. Want als u klant bent van de SNS hebt u in de toekomst vast en zeker nog wel een vraag. Als er haast bij is dat deze vraag snel wordt beantwoord dan kunt u het beste even bellen. En mocht u in de toekomst het nummer van een ander bedrijf nodig hebben dan weet u nu welk telefoonnummer u daar het beste voor kunt gebruiken: het nummer van NL-Contact. De kans is namelijk aanzienlijk groot dat u het nummer hier zult weten vinden. We worden trouwens niet gesponsord door één of meerdere bedrijven en dat maakt het overzicht van elk bedrijf op onze website objectief.
SNS Reaal is een financiële organisatie in Nederland, die zich voornamelijk bezig houdt met verzekeringen en bankieren. SNS Reaal richt zich op particulieren en het midden- en kleinbedrijf. De financiele dienstverlening vindt plaats door Reaal en de SNS Bank. De SNS Bank en Reaal bieden hun diensten en producten aan door middel van een onafhankelijke intermediair. Bij SNS Reaal werken meer dan 6.000 personen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht.
De producten van SNS Reaal zijn voornamelijk verzekeringen. Zo kunt u een inboedelverzekering, woonhuisverzekering, autoverzekering, oldtimerverzekering, motorverzekering, bromfietsverzekering, doorlopende reisverzekering, caravanverzekering, aansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstandsverzekering, verkeersrechtsbijstandsverzekering, overlijdensrisico, uitvaartverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering en of een ongevallenverzekering afsluiten bij SNS Reaal. Daarnaast is het mogelijk te beleggen en een hypotheek af te sluiten bij deze financiële organisatie.
SNS Reaal bestaat al meer dan 100 jaar. De bank wordt opgericht in 1904 als De Centrale. Het Nederlands Verbond van Vakverenigingen (NVV) heeft de beschikking over de Centrale en stelt een deel van de winst beschikbaar aan de arbeidersklasse. In 1907 wordt Concordia opgericht. Deze organisatie wordt eigendom van het Nederlands Katholiek Vakverbond (NKV). Door een fusie van de Algemene Spaarbank voor Nederland, de Centrale Volksbank en de Hollandse Koopmansbank wordt de Reaal Groep opgericht in 1992. In 2004 vindt de fusie met SNS Bank plaats, waardoor de werkzaamheden worden uitgebreid. Naast verzekeringen afsluiten gaat SNS Reaal bankieren. In 2014 is Reaal afgesplitst van SNS Reaal en wordt de mogelijkheid geboden om online verzekeringen af te sluiten.
De klantenservice van Reaal is te bereiken op het telefoonnummer 072-5194000. Dit nummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. U zal in een keuzemenu terecht komen. Als u voor u zelf belt, toetst u 1. Als het gaat over een levensverzekering of een brief over het winstoverzicht, toetst u vervolgens 2. U zal dan een medewerker van Reaal aan de telefoon krijgen. Mocht het gaat over schade of een schadeverzekering, toetst u 2. Ook dan krijgt u een medewerker aan de telefoon. Indien de vraag gaat over uw hypotheek, toetst u 3. U krijgt dan een medewerker van Reaal aan de telefoon.
Mocht u echter financieel adviseur zijn en bellen voor een klant, dan toetst u 2 in het keuzemenu. U krijgt vervolgens een medewerker van Reaal aan de telefoon.
Er is tevens een overzicht op de website van veel gestelde vragen, waarop antwoord is gegeven door medewerkers van Reaal. Ook is er een forum van Reaal, waar vragen op gesteld kunnen worden. Er zal binnen twee werkdagen antwoord worden gegeven. Op social media is Reaal ook actief. U kunt uw vraag stellen op Facebook en Twitter. Mocht u uw vraag liever per e-mail stellen, wordt u geacht een online contactformulier in te vullen. De mail zal binnen 5 werkdagen worden beantwoord. U kunt ook in contact komen met een persoonlijke adviseur. Deze kunt u zoeken op de website van Reaal. Daarnaast is er een duidelijk overzicht gemaakt van alle kantoren die Reaal heeft. Reaal is gevestigd in Utrecht, Alkmaar, Zoetermeer, Assen en Rotterdam. Het centrale postadres is Reaal, Postbus 274, 1800 BH Alkmaar.

Het klantenservice SNS Bank telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice SNS Bank

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice SNS Bank. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice SNS Bank, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

x

juiste nummer SNS is 030 – 633 30 00

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice SNS Bank

Hulp nodig met het vinden van klantenservice SNS Bank?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu