U zocht: klantenservice Slagharen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Slagharen?

Bel 035-2046666

klantenservice Slagharen

Beoordeling:

klantenservice Slagharen
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Slagharen is een Nederlands attractiepark en is gelegen in het dorpje Slagharen, in de provincie Overijssel. Er zijn vele attracties in het park. Zo is er een speciaal fiets-parcours aangelegd, kan er een vrije val gemaakt worden in de Free Fall, kan er met een boot over de golven gevaren worden met 24 anderen, worden er watergevechten georganiseerd, kunnen kinderen proberen hun rijbewijs te halen en kunnen ze in een Oldtimer rijden, zijn er verschillende achtbanen en water-attracties en is er een zweefmolen en een overdekte en onoverdekte speeltuin. Het is mogelijk een boottocht of een paard- of pony rit te maken, de film Robin Hood in 4D te bekijken of een rit te maken in de Monorail. Dit is een trein boven het park die heel het park doorgaat. Ook worden er verschillende shows gegeven, zijn er verschillende glijbanen, een Reuzenrad en een draaimolen.
Naast het attractiepark is er ook een groot vakantiepark. Er zijn verschillende accommodaties waar u een of meerdere nacht(en) kunt verblijven. Zo zijn er speciale wigwams gebouwd waar het mogelijk is de nacht te blijven slapen. Ook is er een camping waar u kunt blijven slapen in een tent of caravan. Er zijn speciale bungalows in mooie kleuren, genaamde de Hacienda. Daarnaast zijn er verschillende lodges, genaamd Yellowstone. Ook zijn er recentelijk lodges gebouwd. Deze lodges zijn wat luxer en worden de Nevada’s genoemd. De Nevada Deluxe is een bubbelbad geplaatst naast de lodge. Naast deze lodges is er ook de Buffalo Ranch House. Daar kan u een nacht blijven slapen, maar ook krijgt u een pony die verzorgd kan worden door uw kinderen. Er zijn tevens stacaravans in Slagharen, die de naam De Arizona’s dragen. Ook zijn er speciale luxe vakantiehuisjes, genoemd de Colorado mobilehomes.
Vanaf 1 mei heeft Slagharen een nieuw waterpark. Het park heeft de naam Aqua Mexicana gekregen.
Slagharen is geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er zijn dagelijks verschillende parades, zoals de Randy & Rosie Parade, de Mardi Gras Parade en de Miracle of Lights Parade. Het is afhankelijk van de maand welke parade er plaats vindt. De Randy & Rosie Parade en de Mardi Gras Parade is van 10:00 uur tot 18:00 uur en de Miracle of Lights Parade is van 11:00 uur tot 19:30 uur. Van november tot maart is Slagharen gesloten.
De klantenservice van Slagharen is te bereiken op het nummer 0523-683000. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Daarnaast is het telefoonnummer van de klantenservice te bereiken in het weekend en op feestdagen van 10:00 uur tot 15:00 uur.
Het park is gevestigd aan de Zwarte Dijk 37, 7776 PB te Slagharen. Brieven kunnen worden opgestuurd naar Attractie- en Vakantiepark Slagharen, Postbus 10, 7776 ZG Slagharen.
Op de website is er een overzicht gemaakt van veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Ook is er een online contactformulier, waardoor u makkelijk contact kunt opnemen met Slagharen. Naast enkele persoonlijke gegevens kunt u daar uw vraag invullen. Indien u een vraag heeft over het vakantiepark, kunt u een ander formulier invullen. Daar moet u uw reserveringsnummer, type van de accommodatie, aankomstdatum, vetrekdatum, het aantal volwassenen en aantal kinderen invullen. Slagharen zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Slagharen is actief op sociale media, waar u ook al uw vragen kunt stellen. Zowel op Twitter, Facebook als op Google Plus is het mogelijk uw vragen beantwoord te krijgen. Daarnaast is Slagharen te vinden op Youtube en Foursquare. Op de website kunt u uw inschrijven voor de nieuwsbrief.

Het klantenservice Slagharen telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Slagharen

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Slagharen. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Slagharen, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Slagharen

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Slagharen?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu