U zocht: klantenservice Skoda

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Skoda?

Bel 035-2046666

klantenservice Skoda

Beoordeling:

klantenservice Skoda
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Skoda auto, beter bekend als gewoonweg Skoda, is een Tsjechisch automerk. Het is onderdeel van de Volkswagen groep. Op dit moment is Skoda de op vier na oudste autoproducent die nog bestaat en auto’s produceert. Skoda is opgericht in 1895 als een bedrijf dat Slaviafietsen produceerde. Skoda werd opgericht door de technicus Václav Laurin en de boekhandelaar Václav Klement. Het produceren van Slaviafietsen was echter niet genoeg voor de twee mannen, en in 1899 begonnen ze tevens aan de productie van motorfietsen. Vanuit de motorfietsen zijn ze uiteindelijk in de wereld van de autoproductie gerold. Tot op heden doet Skoda het zeer goed in de wereld van de autoproductie. Natuurlijk had het Tsjechische bedrijf wel wat problemen tijdens de Tweede Wereldoorlog door de Duitse bezetting van Tsjechië, maar hier is Skoda weer helemaal bovenop gekomen na de oorlog. Tot op heden produceert Skoda mooie en betrouwbare auto’s die over de hele wereld verkocht worden. Het woord “Skoda” betekent in het Tsjechisch zowel “jammer” als “schade”, wat natuurlijk een beetje tegenstrijdig klinkt gezien de successen van Skoda. Echter, de negatieve betekenis van het woord heeft Skoda en niet van kunnen weerhouden haar auto-imperium over de gehele wereld uit te breiden. Een ander leuk feitje van het merk Skoda is het feit dat Skoda de hoofdsponsor is van de Ronde van Luxemburg, en, tevens, is het de hoofdsponsor van de Ronde van Frankrijk (beter bekend als de Tour de France) sinds 2004. Skoda is dus over de hele wereld succesvol, en dus ook in Nederland. Skoda vindt het zeer belangrijk om al haar klanten tevreden te houden. Skoda heeft klantenservice dus hoog in het vaandel staan. De Skoda klantenservice bestaat uit meerdere onderdelen. Het meest belangrijke onderdeel van de Skoda klantenservice is de “meestgestelde vragen” pagina op de website van Skoda. Hier heeft de Skoda klantenservice de vragen die het meest werden gesteld door klanten alvast op een rijtje gezet. Dit heeft de Skoda klantenservice gedaan om ervoor te zorgen dat alle informatie over Skoda gemakkelijk te vinden is. Het is dus niet altijd nodig om meteen direct contact op te nemen met de Skoda klantenservice. De Skoda klantenservice heeft namelijk al een paar van uw potentiele vragen betantwoord. Echter, sommige vragen kunnen moeten toch echt persoonlijk beantwoord worden. Gelukkig staat ook dan de Skoda klantenservice voor u klaar. Op veel verschillende manieren kunt u direct contact krijgen met de Skoda klantenservice. U kunt namelijk met medewerkers van de Skoda klantenservice chatten, bellen of e-mailen. Hiernaast kunt u uw vraag ook aan het webcare team van de Skoda klantenservice stellen. Op Twitter zal uw vraag dan door de Skoda klantenservice beantwoord worden. Hiernaast kunt u natuurlijk ook ouderwets een brief sturen naar het postadres van de Skoda klantenservice.

Het klantenservice Skoda telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Skoda

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Skoda. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Skoda, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Skoda

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Skoda?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu