U zocht: klantenservice Shell

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Shell?

Bel 035-2046666

klantenservice Shell

Beoordeling:

klantenservice Shell
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Shell Klantenservice
Shell is een Nederlands-Britse multinational die toebehoort tot de Supermajors. Dit zijn de zes grootste oliemaatschappijen ter wereld die bovendien staats-onafhankelijk zijn. Shell is een aan de beurs (Euronext) genoteerd bedrijf met zo’n 90.000 werknemers in 2011. Het bedrijf heeft een omzet van 467 miljard dollar. Deze omzet maakt Shell de grootste private onderneming ter wereld. De omzet van het bedrijf is verdeeld over 140 landen. Het zal dan ook geen verassing zijn dat Shell de meest winstgevende onderneming van Nederland is, die bovendien beschikt over een Shell Klantenservice.
Geschiedenis
De Koninklijke Nederlandse Petroleum Maatschappij, de voorloper van Shell, werd opgericht op 16 juni 1890 door Jean Baptiste August Kessler, Henri Deterding en Jhr. Hugo Loudon. Er werd toen in Nederlands-Indië geboord naar olie en op Sumatra werd dit daadwerkelijk gevonden. Na de ontdekking van een grote oliebron bij Perlak in 1899 groeide de onderneming. In 1900 werd Henri Deterding voorzitter van het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Petroleum Maatschappij. Halverwege de 19e eeuw werd er door de gebroeders Samuel een zeeschelpenhandel opgezet. Eind van de 19e eeuw verbreedden de gebroeders Samuel hun horizon en besloten zij zich ook bezig te houden met de oliehandel. De naam van het bedrijf werd toen Shell Transport and Trading Company Ltd. genoemd. Het leek toen een logische beslissing om als logo voor het bedrijf een schelp te kiezen. Rond 1900 was dit nog een mossel, maar in 1904 werd dit een Jakobsschelp; het logo zoals we het nu nog steeds kennen. Toen bestond er echter nog geen Shell Klantenservice.
Samenwerking
In 1907 besloten Koninklijke Olie en Shell nauw te gaan samenwerken, zonder te fuseren. Koninklijke Olie kreeg toen een belang van 60% de Shell Groep en Shell kreeg een belang van 40%. De aandelen werden echter apart verhandeld en er waren bovendien twee hoofdkantoren waarvan één in Den Haag en één in Londen. Deze vorm heeft aangehouden tot 2004, toen werd aangekondigd dat de duale structuur overboord zou worden gezet. De reden hiervoor is het feit dat de oude structuur niet flexibel genoeg was voor de 21e eeuw, waarin van het zakenleven werd verwacht transparanter en meer aanspreekbaar te zijn. Toen was inmiddels ook de Shell Klantenservice in zijn werk getreden. IN 2005 werden de twee bedrijven samengevoegd tot de Royal Dutch Shell, een onderneming die handelt naar Brits recht. Shell zit echter met haar hoofdvestiging in Den Haag. Shell wordt voorgezeten door een niet uitvoerend voorzitter en wordt geleid door een onafhankelijk niet-uitvoerende directors. De Shell Klantenservice is dan ook een Nederlands telefoonnummer waarnaar klanten kunnen bellen als ze vragen, klachten of opmerkingen hebben.

Het klantenservice Shell telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Shell

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Shell. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Shell, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

P Christianen

Na een tank beurt met een pomp die niet stopten ,kreeg ik ter compensatie 10 Schell geschenkbonnen.Maar helaas krijg ik die bonnen nergens ingeleverd .Zou ik die bonnen terug kunnen steuren en er gewoon airmiles voor krijgen.. Vriedelijke groeten Paul Christianen

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Shell

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Shell?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu