U zocht: klantenservice Score

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Score?

Bel 035-2046666

klantenservice Score

Beoordeling:

klantenservice Score
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Score
Score is een jeans store voor mannen. Score verkoopt herenkleding van verschillende topmerken. Score is in 1981 opgericht door Jan Peters. De eerste winkel werd geopend in Apeldoorn en inmiddels is Score uitgegroeid tot één van de meest succesvolle jeansketens voor mannen met meer dan 80 winkels in Nederland en België. Score heeft herenkleding van topmerken als G-Star RAW, Chasin’, Diesel, Replay, PME Legend, Hilfiger Denim, SOMS, Anerkjendt, Anticulture, Religion, Silent Theory en andere bekende merken. Elk seizoen wordt er een compleet nieuw assortiment van jeans, sweaters, truien, T-shirts, blouses & shirts, boxershorts, zwemkleding en accessoires voor u geselecteerd. U kunt de producten kopen in een van de vele Score winkels of gemakkelijk online via de webshop. In de Score webshop kunt u veilig en gemakkelijk een bestelling plaatsen. De keuze is oneindig doordat de complete voorraad van alle winkels te vinden is in de webshop. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om uw online bestelling op te halen in uw favoriete Score winkel. U hoeft dan geen verzendkosten te betalen. Op de website vindt u ook een aparte pagina met alle artikelen die in de sale zijn, zo kunt u nog voordeliger genieten van de kwaliteit van Score. Als u vragen, opmerkingen of tips heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice van Score. Het telefoonnummer van de klantenservice is 026-3193464, de klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur. U kunt ook contact opnemen met Score door een email te sturen naar info@score.nl. Uw email wordt in de meeste gevallen op werkdagen binnen 24 uur beantwoord. Het is ook mogelijk om in contact te komen met Score door een WhatsApp bericht te sturen naar 06-13137227.Als u liever schriftelijk contact wenst kunt u een brief met uw vraag of opmerking sturen naar: Score klantenservice, Postbus 212, 6920 AE Duiven. Voor actuele openingstijden en adresgegevens van een van de Score winkels kunt u het beste op de website kijken. Het bezoekadres van het centrale kantoor van Score is Marketing 31, 6921 RE in Duiven. Het telefoonnummer van het centrale kantoor is +31(0)26 3193450, het faxnummer is +31(0)26 3121088.Als u langs wilt komen bij het centrale kantoor kunt u het beste eerst een afspraak maken. Op de website kunt u zich met uw e-mailadres inschrijven voor de nieuwsbrief, zo blijft u altijd op de hoogte van de nieuwste collecties, de merken, trends, acties en nog veel meer.

Het klantenservice Score telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Score

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Score. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Score, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Score

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Score?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu