U zocht: klantenservice Saturn

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Saturn?

Bel 035-2046666

klantenservice Saturn

Beoordeling:

klantenservice Saturn
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Saturn is met meer dan 260 vestigingen in 14 landen één van de grootste elektronica retailers van Europa. Saturn biedt altijd het nieuwste assortiment en de allerlaatste technologieën, uiteraard allemaal direct gebruiksklaar in de winkel. Iedere Saturn vestiging houdt in haar assortiment rekening met de wensen van u als klant. De assortimenten kunnen daardoor verschillen afhankelijk van de vestiging die u bezoekt.

Het klantenservice Saturn telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Saturn

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Saturn. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Saturn, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

w v schelven

ik heb 24 12 2013 een lg opttimus l7 gekocht bon nr40120682met 40 euro cashback de verkoper vertelde dat de teruggave binnen 6 weken geregeld is ik heb de gegevens per email gestuurd naar lg en tevens wat in voorwaarden staat de streepjes code en bon per post verstuurd naar lg helaas nog niets ontvangen tel contact met jullie nr 0181650800 is onmogelijk dat nr is altijd onberijkbaar ik ben dus zeer ontevreden zo een ergernis voor een luizige 40 euro ik zal dan ook nooit meer iets kopen met cashback wat gaan jullie er aan doen met lg optimus cashback krijg ik geen contact en aangezien ik de aankoop in u winkel heb gedaan verwacht ik dat u het oplost
W V SCHELVEN tel 0181636325

Zuijdendorp

Geachte bij deze wil ik mijn ongenoegen uiten over mijn aankoop bij saturn,vestiging Amersfoort van een soundbar merk Samsung
op mijn vraag is deze te gebruiken op mijn Panasonic tv is mij verteld dat dit prima gaat maar nu bleek dit niet te gaan dus voor mij onbruikbaar op mijn vraag aan de bedrijfsleider wilt u hem terugnemen was het antwoord negatief aan dit Apparaat heb ik dus niks ik heb hem ter reparatie aangeboden bij de vestiging Amersfoort ik ben zeer teleurgesteld dat mij een product is verkocht dat niet aan mijn verwachting voldoet hopelijk wilt u via,deze weg aan mijn verzoek voldoen groet M.w Zuijdendorp tel.0624102727
L

A.Zoons

Een maand geleden via internet laptop besteld bij Saturn. Laptrop is bij Post-Nl “verdwenen”. Post NL heeft vergoeding overgemaakt naar Saturn.( bevestigd door Post NL) . alleen ondanks vele verzoeken per mail , boekt Saturn de vergoeding van Post-NL niet door, of zend mij een nieuwe laptop.

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Saturn

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Saturn?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu