U zocht: Samsung helpdesk

Hulp nodig met het vinden van Samsung helpdesk?

Bel 035-2046666

Samsung helpdesk

Beoordeling:

Samsung helpdesk
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Samsung helpdesk

In contact komen met de Samsung helpdesk? Als u vragen heeft over Samsung producten, kan u terecht bij de klantenservice. U vindt tevens een online klantenservice op www.samsung.nl. Op deze online klantenservice is er veel informatie te vinden en mogelijk vindt u hier ook de antwoorden op uw vragen. Mocht u toch het antwoord op uw vraag niet op de website vinden, dan kan u terecht bij de telefonische klantenservice van Samsung. De medewerkers van de Samsung klantenservice staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen over het bedrijf en haar producten.

Het telefoonnummer van de Samsung helpdesk is 0900-1884. Om snel in contact te komen met de helpdesk van Samsung kunt u bovenstaand nummer bellen.

Direct in contact met de juiste medewerker van Samsung

Wilt u snel contact met de correcte afdeling en de juiste medewerker van Samsung? Dat is eenvoudig te doen door het nummer te bellen wat we eerder al hebben genoemd. Het nummer is 0900-1884. Heeft u specifieke vragen over producten van Samsung probeer dan het type nummer van het product bij de hand te houden. Denk hier aan bijvoorbeeld het type nummer van de televisie waar u over belt. Heeft u vragen over een mobiele telefoon van Samsung, probeer dan ook hier het type nummer of een eventueel serie nummer van bij de hand te houden. Op deze manier kunnen de medewerkers van Samsung u snel en efficiënt te woord staan en snel uw eventuele problemen oplossen.

Het klantenservice Samsung telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Samsung

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Samsung. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Samsung, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

J.Keurhorst

ik stelde een vraag over mijn tel tab 2 waarom mijn accu binnen een dag leeg was en dame vertelde dat ze het niet wist en ik maar op een update moest wachten
keurh@xs4all 06 291 49 466

Eembergen

Ik heb een samsung Galaxy Gio nu 5 maanden en de speaker geeft geen geluid meer door
Waar kan ik deze naar toe sturen ter reparatie of vervanging
eembergen@home.nl

p.ramnath

op 1juni2013 hebt ik een samsungs2 gekocht.ik hebt alle papieren op gestuurd voor de sd kaartje.een bevestiging ontvangen.verscheidene keren gebeld op 0900 nummer wat mij een vermogen heeft gekost.tot op heden geen sd kaartje ontvangen.ieder keer te horen gekrijgen.wij sturen het op.een jaar verder nog steeds niets.ik ga mijn beklacht doen bij kassa
tros radar de consumenten programma.dat julie niet netjes met klanten omgaan.ik hoopt via mijn beklacht nog te krijgen waar ik al meer dan een jaar recht op hebt.het arrogante van
samsung is dat ze niet eens reageren

peter kooman

Geachte mijnheer, mevrouw,

Wij willen graag de Samsung UE48H6400 gaan kopen.
Alleen kunnen wij nergens vandaan halen of de zwRTE RAND nu van metaal of van plastic (kunststof) is.

Graag hoor ik van u.

Indien u een alternatief in deze prijs klasse heb met een metalen zwarte rand of een rand zoals bij de ue40c5100 dan hoor ik dit ook graag.

Met vriendelijke groet’

Peter Kooman
e-mail peterenmargreet@ziggo.nl
Tel. 070 415 66 78

de Leeuw-Bax

Hoe kan ik u bereiken vanuit het buitenland? Nergens kan ik een alternatief vinden voor het 099-nummer.
Met vr. groet,
J.T. de Leeuw-Bax

Lou Arts

Betreft: klacht.aan Mediamarkt Arnhem

Geachte heer/mevrouw,

Afgelopen zaterdag bezocht ik uw winkel. Het was er vrij druk. Ik was aan het rond kijken voor o.a. een usb stick of cd card omdat het geheugen van mijn pc aan de krappe kant is. Mijn oog viel daarbij ook op de in/externe schijf van Samsung. Ik vroeg de verkoper om raad en hij garandeerde mij dat het een goede keus was. Ook mijn vraag of deze schijf compatibel is met windows 10 antwoordde hij ´ natuurlijk meneer, geen enkel probleem’. Hierdoor werd mijn keuze definiftief voor de Samsung en heb ik mijn laatste AOW centjes van december ook hieraan besteed. Het betreft een Samsung 850 EVO 120 GB SSD schijf. Omdat de schijf niet werkte en onzichtbaar bleef als aanvullende opslagruimte ben ik op internet naar het probleem op zoek gegaan. Al snel vond ik dat de Samsung SSD schijven geen van allen werken onder windows 10. Dit had een deskundige verkoper zeker moeten weten, maar hij heeft nagelaten mij dit eerlijk te vertellen. Productie en omzet waren kennelijk belangrijker. Ik voel me dan ook behoorlijk belazerd en bekocht. Vooral omdat ik nu zit met een waardeloze niet werkende schijf. Ik kon deze gisteren ook niet in uw winkel omruilen omdat de verpakking – uiteraard – is geopend. Alvorens mij te begeven op het pad van de sociale media met deze zeer negatieve ervaring, stel ik u in de gelegenheid mij een passende oplossing te bieden. Ik woon zo’ n 40 k.m. van uw winkel en ben inmiddels al twee keer voor nop naar Arnhem gereden.
Omdat ik niet gewend ben van Samsung dat ze inferieure producten leveren stuur ik deze email eveneens in c.c. naar hen. Ik heb o.a. naar volle tevredenheid een mobieltje, koel/vriescombinatie en t.v. van dit merk,maar ben nu mijn vertrouwen in Samsung ook kwijt. Ik kan me niet indenken dat zij er mee kunnen leven dat de concurrentie wel compatibele schijven kan leveren.
Graag uw reactie,
met vriendelijke groet,

Lou Arts

louarts@hotmail.com
tel. 024-6416448

Contact

 

035-2046666

 

 

www.samsung.com

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Samsung helpdesk

Hulp nodig met het vinden van Samsung helpdesk?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu