U zocht: Samsung contact

Hulp nodig met het vinden van Samsung contact?

Bel 035-2046666

Samsung contact

Beoordeling:

Samsung contact
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Contact opnemen met Samsung

Bent u op zoek naar de contactgegevens van Samsung Nederland? Zoek dan niet verder. Op deze pagina vindt u alle contactinformatie die u nodig heeft. Het hoofdkantoor van Samsung is in Nederland gevestigd aan de Evert van Beekstraat 310, postcode 1118 CX in Schiphol. U kunt via (mobiele) telefoon bellen met Samsung om diverse redenen. Heeft u bijvoorbeeld een klacht over een product van Samsung? Heeft u meer informatie nodig over de garantie op Samsung-producten? Wilt u meer weten over software updates van Samsung producten en apparaten? Of heeft u juist een compleet andere vraag? Neem dan contact op met Samsung via het telefoonnummer 088 – 909 0100.

Telefoonnummer Samsung winkels

Verspreid door heel Nederland heeft Samsung servicepunten ingesteld. Hier kunt u niet alleen terecht voor hulp en productadvies. Ook worden bepaalde producten hier gerepareerd met officiële Samsung onderdelen. In Amsterdam is het Samsung Service Center gevestigd. Dit geautoriseerde hulpcentrum van Samsung is bereikbaar voor alle vragen en problemen met uw mobiele telefoon. U kunt deze locatie vinden aan het Mosveld 125, postcode 1031 AD. De locatie heeft voor klanten geen telefoonnummer waar u naar kunt bellen. Met vragen kunt u altijd bellen via 088 – 909 0100.

Overigens beschikt Samsung in Nederland over meerdere geautoriseerde servicepunten. Een daarvan zit in Haarlem aan de Gedempte Oude Gracht 68, postcode 2011 GT. Een andere bevindt zich aan de Wibautstraat 139, postcode 1097 Dn in Amsterdam. Verder kunt u terecht in plaatsen zoals Tilburg, Arnhem en Amersfoort. Hier kunt u ook terecht met vragen over TV, audio, huishoudelijke apparaten en computers van Samsung.

24/7 Bereikbaarheid Samsung Nederland

De klantenservice van Samsung staat bekend om de uitstekende bereikbaarheid. U kunt zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week contact opnemen. Mocht u dus een vraag of klacht hebben over bepaalde Samsung producten, dan staat de klantenservice op ieder moment van de dag voor u klaar. Wanneer u belt via het officiële telefoonnummer betaalt u alleen het lokaal tarief. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Verder beschikt de office website van Samsung over een Samsung Community. Via dit online forum geven klanten en werknemers 24/7 antwoord op uw vragen over de diverse producten en apparaten. Of maak gebruik van Messenger om contact op te nemen met de Samsung klantenservice.

Online contact Samsung

Neem u liever niet telefonisch contact op met Samsung Nederland? Kies dan uit de verschillende online contact mogelijkheden. ZO kunt u de officie website van Samsung bezoeken. Op die website staat een uitgebreide FAQ met een antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u altijd contact opnemen via de verschillende sociale media kanalen. Op Twitter is de klantenservice van Samsung actief onder de naam @Samsung_NL. Op Facebook is de support van Samsung actief onder de naam @SamsungNederland. In beide gevallen kunt u via deze weg 24/7 een vraag, klacht of opmerking verzenden. Afhankelijk van het tijdstip en de drukte kan het langer duren voordat uw vraag wordt beantwoord.

Het klantenservice Samsung telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.

NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Samsung

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Samsung. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Samsung, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

J.Keurhorst

ik stelde een vraag over mijn tel tab 2 waarom mijn accu binnen een dag leeg was en dame vertelde dat ze het niet wist en ik maar op een update moest wachten
keurh@xs4all 06 291 49 466

Eembergen

Ik heb een samsung Galaxy Gio nu 5 maanden en de speaker geeft geen geluid meer door
Waar kan ik deze naar toe sturen ter reparatie of vervanging
eembergen@home.nl

p.ramnath

op 1juni2013 hebt ik een samsungs2 gekocht.ik hebt alle papieren op gestuurd voor de sd kaartje.een bevestiging ontvangen.verscheidene keren gebeld op 0900 nummer wat mij een vermogen heeft gekost.tot op heden geen sd kaartje ontvangen.ieder keer te horen gekrijgen.wij sturen het op.een jaar verder nog steeds niets.ik ga mijn beklacht doen bij kassa
tros radar de consumenten programma.dat julie niet netjes met klanten omgaan.ik hoopt via mijn beklacht nog te krijgen waar ik al meer dan een jaar recht op hebt.het arrogante van
samsung is dat ze niet eens reageren

peter kooman

Geachte mijnheer, mevrouw,

Wij willen graag de Samsung UE48H6400 gaan kopen.
Alleen kunnen wij nergens vandaan halen of de zwRTE RAND nu van metaal of van plastic (kunststof) is.

Graag hoor ik van u.

Indien u een alternatief in deze prijs klasse heb met een metalen zwarte rand of een rand zoals bij de ue40c5100 dan hoor ik dit ook graag.

Met vriendelijke groet’

Peter Kooman
e-mail peterenmargreet@ziggo.nl
Tel. 070 415 66 78

de Leeuw-Bax

Hoe kan ik u bereiken vanuit het buitenland? Nergens kan ik een alternatief vinden voor het 099-nummer.
Met vr. groet,
J.T. de Leeuw-Bax

Lou Arts

Betreft: klacht.aan Mediamarkt Arnhem

Geachte heer/mevrouw,

Afgelopen zaterdag bezocht ik uw winkel. Het was er vrij druk. Ik was aan het rond kijken voor o.a. een usb stick of cd card omdat het geheugen van mijn pc aan de krappe kant is. Mijn oog viel daarbij ook op de in/externe schijf van Samsung. Ik vroeg de verkoper om raad en hij garandeerde mij dat het een goede keus was. Ook mijn vraag of deze schijf compatibel is met windows 10 antwoordde hij ´ natuurlijk meneer, geen enkel probleem’. Hierdoor werd mijn keuze definiftief voor de Samsung en heb ik mijn laatste AOW centjes van december ook hieraan besteed. Het betreft een Samsung 850 EVO 120 GB SSD schijf. Omdat de schijf niet werkte en onzichtbaar bleef als aanvullende opslagruimte ben ik op internet naar het probleem op zoek gegaan. Al snel vond ik dat de Samsung SSD schijven geen van allen werken onder windows 10. Dit had een deskundige verkoper zeker moeten weten, maar hij heeft nagelaten mij dit eerlijk te vertellen. Productie en omzet waren kennelijk belangrijker. Ik voel me dan ook behoorlijk belazerd en bekocht. Vooral omdat ik nu zit met een waardeloze niet werkende schijf. Ik kon deze gisteren ook niet in uw winkel omruilen omdat de verpakking – uiteraard – is geopend. Alvorens mij te begeven op het pad van de sociale media met deze zeer negatieve ervaring, stel ik u in de gelegenheid mij een passende oplossing te bieden. Ik woon zo’ n 40 k.m. van uw winkel en ben inmiddels al twee keer voor nop naar Arnhem gereden.
Omdat ik niet gewend ben van Samsung dat ze inferieure producten leveren stuur ik deze email eveneens in c.c. naar hen. Ik heb o.a. naar volle tevredenheid een mobieltje, koel/vriescombinatie en t.v. van dit merk,maar ben nu mijn vertrouwen in Samsung ook kwijt. Ik kan me niet indenken dat zij er mee kunnen leven dat de concurrentie wel compatibele schijven kan leveren.
Graag uw reactie,
met vriendelijke groet,

Lou Arts

louarts@hotmail.com
tel. 024-6416448

Contact

 

035-2046666

 

 

www.samsung.com

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: Samsung contact

Hulp nodig met het vinden van Samsung contact?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu