U zocht: klantenservice Rijkswaterstaat

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Rijkswaterstaat?

Bel 035-2046666

klantenservice Rijkswaterstaat

Beoordeling:

klantenservice Rijkswaterstaat
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. Rijkswaterstaat streeft er naar om Nederland veilig, leefbaar en bereikbaar te willen houden. Met ruim 200 jaar kennis van de inrichting van ons land, weet Rijkswaterstaat dat de balans tussen economie, milieu en woongenot belangrijk is. Daarom streeft Rijkswaterstaat ernaar om burgers bij de inrichting van hun leefomgeving te betrekken en werkt ze samen met waterschappen, gemeenten, bedrijven en kennisinstituten. Het bedrijf werkt samen met de inwoners aan duurzame oplossingen voor een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Mede hierom is het belangrijk dat de Rijkswaterstaat klantenservice goed te bereiken is.
Een manier om de Rijkswaterstaat klantenservice te bereiken is door mee te denken met Rijkswaterstaat en lid te worden van het panel. Ook kunt u uitgebreid zoeken op de website, waardoor u misschien uw vragen wel tegenkomt zonder dat u daadwerkelijk contact met de klantenservice hoeft op te nemen. Op de website kunt u tevens nieuwsbrieven vinden die u inlichten over de stand van zaken ten opzichte van een leefbaar Nederland en is het jaarbericht hier ook in te zien. Tevens kunt u bij actueel het tabje Veelgestelde Vragen vinden die via de Landelijke Informatielijn vaak gesteld zijn. Vragen waar u aan kunt denken hebben betrekking tot vacatures, stages of traineeships bij Rijkswaterstaat, maar ook over camerabeelden van ongelukken op de web, waarom sommige bruggen tijdens de spits geopend zijn of waar u informatie kunt vinden over werkzaamheden.

Daarnaast kunt u natuurlijk ook gebruik maken van de Rijkswaterstaat klantenservice door middel van het contactformulier op de website als u een brandende vraag heeft die u niet een twee drie kunt vinden. Hier kunt u uw vraag, klacht of idee kwijt, mits u uw naam, e-mail, telefoonnummer, aanspreekvorm en betrokkenheid vermeldt. Daarnaast kunt u indien van toepassing ook een bestand en het tijdstip van een bepaalde gebeurtenis op de weg toevoegen. Het wordt op prijs gesteld als u het formulier zo volledig mogelijk invult, zodat Rijkswaterstaat uw vraag ook zo goed mogelijk kan beantwoorden. Vergeet vooral uw telefoonnummer niet te vermelden, zodat de instantie contact met u kan opnemen mits zij aanvullende vragen hebben!

Tenslotte kunt u ook nog telefonisch contact opnemen met de Landelijke Informatielijn. Deze kunt u gratis bellen op 0800 – 8002 en is zeven dagen per week geopend van 06.00 tot 22.30 uur. Ook is Rijkswaterstaat te vinden op Twitter, Facebook, LinkedIn en YouTube onder de naam Rijkswaterstaat.

Het klantenservice Rijkswaterstaat telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Rijkswaterstaat

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Rijkswaterstaat. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Rijkswaterstaat, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

frans

Zou graag zien dat RWS beter luistert.

Contact

 

035-2046666

 

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Rijkswaterstaat

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Rijkswaterstaat?

Bel 035-2046666

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu