U zocht: klantenservice Rijksmuseum

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Rijksmuseum?

Bel 035-2046666

klantenservice Rijksmuseum

Beoordeling:

klantenservice Rijksmuseum
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Het Rijksmuseum is een van de meest bekende musea in Nederland. Het museum is gevestigd aan de Museumstraat 1 in Amsterdam. In het Rijksmuseum hangen verschillende topwerken. Zo zijn er werken te zien van Carel Visser, Karel Appel, Frits Koolhoven, George Hendrik Breitner, Paul Joseph Constantin Gabriel, Vincent van Gogh, Jozef Israëls, Jan Adolf Hillebrand, Jan Adem Kruseman, Gerrit Schouten, Louis Royer Josep-Germain Dutalis, Jan Willem Pieneman, Francisco José de Goya y Lucientes, Willem Bartel van der Kooi, Hendrik Voogd, Adriaan de Lelie, Abraham van der Hart, Chitqua, Abraham Roentgen, Étienne-Maurice Falconet, Pieter van Dijck Gerrit Hutt, Jan Baptist Xavery, Cornelis Troost, Jean Baptiste Vanmour, Adriaen de Vriend Cornelis Moesman, Adriaen Coorte, André-Charles Boulle, André-Charles Boulle, Melchior d’ Hondecoeter, Rombout Verhulst, Gerrit Adriaensz. Berckheyde, Jacob Isaacksz. van Ruisdael, Jan Havicksz. Steen, Rembrandt Harmensz. van Rijn, Gabriël Metsu, Johannes Vermeer, Frans Janszoon, Artus Quellinus, Pieter de Hooch, Willem van de Velde, Jan Havicksz. Steen, Gerard ter Borch, Aelbert Cuyp, Jan Both, Jan Asselijn, Pieter Jansz. Saenredam, Bartholomeus van der Helst, Caesar Boëtius van Everdingen, Bartholomeus van der Helst, Johannes Cornelisz. Verspronck, Hans Bollongier, Willem Claesz. Heda, Herman Doomer, Dirck Hals, Gerard van Honthorst, Floris Claesz. van Dijck, Adriaen Pietersz. van de Venne en nog vele anderen.

Het kopen van een ticket voor het Rijksmuseum kan op de website. De prijs van een ticket voor een volwassene bedraag €17,50 en is gratis voor kinderen tot en met 18 jaar. Voor bezoekers die in het bezit zijn van een CJP pas bedragen de kosten €8,75. Ook is het mogelijk een multimediatour te boeken bij het museum, dit kost €5,- extra.
In de zomer worden er verschillende activiteiten georganiseerd door het Rijksmuseum. De activiteiten zijn toegankelijk voor kinderen en volwassenen. Zo wordt er een workshop georganiseerd waarbij kinderen hun eigen beelden kunnen maken, een familie avontuur kunnen beleven in een theater, of een familierondleiding kunnen krijgen. Voor volwassenen worden er ook speciale rondleidingen georganiseerd.
Op de website van het Rijksmuseum kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Indien u uw emailadres, voor- en achternaam en geslacht invult en het formulier verstuurt, schrijft u zich in voor de nieuwsbrief.
U kunt op verschillende manieren contact opnemen met het Rijksmuseum. Het Rijksmuseum is gevestigd aan de Museumstraat 1, 1071 XX Amsterdam. Mocht u het museum aan willen schrijven, kunt u uw brief adresseren aan Rijksmuseum Amsterdam, Postbus 74888, 1070 DN Amsterdam. Telefonisch is het museum ook te bereiken. Hier kunt u het nummer 020-6747000 voor gebruiken. Tevens kunt u het museum een email sturen. U kunt uw bericht mailen naar info@rijksmuseum.nl. Daarnaast is het Rijksmuseum actief op sociale media. U kunt uw vraag stellen via Facebook: https://www.facebook.com/rijksmuseum, Twitter: https://twitter.com/rijksmuseum. Ook is het Rijksmuseum actief op Pinterest: https://www.pinterest.com/rijksmuseum en Instagram: https://instagram.com/rijksmuseum.

Het klantenservice Rijksmuseum telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Rijksmuseum

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Rijksmuseum. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Rijksmuseum, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Rien Hamers

Betreft: Order number Late Rembrandt: 869776 – op naam van Dhr. Rien Hamers, d.d. 8-2-2015.

Ik heb 4 kaartjes besteld voor vrijdag 13 maart 2015. Per ongeluk 2x met Museumjaarkaart, en 2x volledige kaarten. De twee volledige kaarten wil ik graag omwisselen voor kaarten met korting Museumjaarkaart.
Ik heb daarover e-mailcorrespondentie gevoerd met groepen@rijksmuseum.nl. Zij wijzen elke mogelijkheid af om kaarten om te wisselen. Ik maak daar bezwaar tegen. Iedereen kan zich vergissen. En verwacht dan een redelijke reactie van de wederpartij, ook van het Rijksmuseum.
Ik vraag u dan bij deze nogmaals om de twee volledige kaarten om te wisselen tegen kaarten met korting wegens Museumjaarkaart. En retournering van het teveel betaalde: 2 x 17,50 euro op rek.nr. NL76 INGB 0003 3811 39.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groeten,
Rien Hamers

jo

jo is niet tevreden

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Rijksmuseum

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Rijksmuseum?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu