U zocht: klantenservice Regiotaxi

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Regiotaxi?

Bel 035-2046666

klantenservice Regiotaxi

Beoordeling:

klantenservice Regiotaxi
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Regiotaxi is een Nederlandse organisatie die taxi’s inzet om particulieren, bedrijven en instellingen te vervoeren. Regiotaxi is een samenstelling van Regiotaxi, Vos Taxi en Touringcars. Deze bedrijven hebben al meer dan tachtig jaar ervaring. De kwaliteit van de voertuigen en de vakkundigheid van de chauffeurs staan centraal. Bij de organisatie draait het tevens om veiligheid, service en comfort. De chauffeurs krijgen een opleiding, waar veel tijd en geld aan besteed wordt. Het bedrijf en de chauffeurs maken gebruik van een modern wagenpark, dat is uitgerust met de meest moderne technologische middelen.
Het motto van Regiotaxi is: Samen sta je sterk! Doordat Regiotaxi is gefuseerd met Vos Taxi en Touringcars, dragen zij een grote verantwoordelijkheid voor de milieuproblematiek. Door de uitstoot van alle auto’s van Regiotaxi, wordt de lucht namelijk extra vervuild. Door de ervaring die de bedrijven gezamenlijk hebben en door actief samen te werken, kunnen zij echter een schoner en beter vervoersproduct ontwikkelen.
Sinds begin oktober 2014 is het bedrijf een grotere bijdrage gaan leveren aan een schoner milieu. Daarbij heeft Regiotaxi zich voornamelijk gericht op de verbetering van het milieu en een schonere luchtkwaliteit. Om die reden maakt Regiotaxi sinds 1 oktober 2014 gebruik van CNG, een soort aardgas. Dit is een fossiele duurzame brandstof, die zorgt voor minder uitstoot van gassen. Uiteindelijk streeft Regiotaxi er naar om alle auto’s die het bedrijf bezit, op waterstof te laten rijden. Dit is mogelijk vanwege het feit dat de auto’s dan 100 procent waterdamp uitstoten. Hierdoor veroorzaken de auto’s geen schade aan het milieu of de luchtkwaliteit.
De klantenservice van Regiotaxi is op verschillende manieren te bereiken. Indien u naar de website gaat, vindt u daar een online contactformulier. Hier kunt u uw naam, e-mail adres, telefoonnummer en bericht achter laten. Indien u op verzenden drukt, nadat u de gegevens heeft ingevuld, zal het bedrijf zo snel mogelijk contact met u opnemen.
Daarnaast is het mogelijk om Regiotaxi aan te schrijven. U kunt uw brief adresseren aan Regiotaxi B.V., Watermolenstraat 18a, 4708 AN Roosendaal. Ook is Regiotaxi telefonisch te bereiken. U kunt hiervoor het telefoonnummer 0165-511211 gebruiken. Mocht u het bedrijf echter willen faxen is dit ook mogelijk. Hiervoor kunt u het nummer 0165-514042 gebruiken. Indien u echter meer informatie wilt over Regiotaxi, kunt u hiervoor het beste het telefoonnummer 088-511211 benaderen.
Het bedrijf is 365 dagen per jaar werkzaam. U kunt 24 uur per dag gebruik maken van de diensten van het bedrijf, gedurende de hele week.

Met RegioTaxi kunt u reizen binnen uw regio en tot maximaal vier zones daarbuiten.

Het klantenservice Regiotaxi telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Regiotaxi

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Regiotaxi. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Regiotaxi, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Regiotaxi

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Regiotaxi?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu