U zocht: klantenservice Randstad

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Randstad?

Bel 035-2046666

klantenservice Randstad

Beoordeling:

klantenservice Randstad
0,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 0 out of 5 based on 0 reviews.

Bel nu

Bellen kost 100cpm. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden. Doorschakeldienst van Cadena Xtra SL

Dit is de oplossing als u snel telefonisch contact wilt opnemen voor openingstijden, contact informatie, storingen, telefoonnummers en/of klachten. Wij helpen u snel en accuraat. Nummerinformatiedienst BV, Koninginneweg 11 1217KP Hilversum. Abonneeservice.

 035-2046666 kost € 0,90 per minuut. Dit tarief geldt ook als u bent doorverbonden.

Randstad holding nv is een wereldwijd bedrijf dat zich bezighoudt met uitzendwerk en HR-diensten. Randstad werd in 1960 in Nederland opgericht door Frits Goldschmeding en is actief in circa 40 landen. Het bedrijf behaalde in 2011 een omzet van € 16,2 miljard en een nettowinst van € 179,0 miljoen. Randstad heeft circa 28.700 eigen medewerkers in dienst en dagelijks zijn er ruim 500.000 mensen via Randstad aan het werk bij andere bedrijven. Wereldwijd heeft Randstad 3.566 vestigingen en 1.145 zogeheten inhouselocaties (waar Randstad op één locatie voor een specifieke klant werkt)[2]. Daarmee is Randstad de op één na grootste HR-dienstverlener ter wereld. De grootste is het Zwitserse Adecco. Randstad werkt ook onder de merknaam Tempo-Team. Randstad Holding nv is als RAND genoteerd op de AEX van Euronext Amsterdam. Oprichter Frits Goldschmeding is nog altijd de grootste aandeelhouder . Het hoofdkantoor van Randstad staat in Diemen, in Nederland.

Het klantenservice Randstad telefoonnummer en bijbehorend tarief is ook gratis beschikbaar.
NL Contact is niet verbonden of aangesloten bij klantenservice Randstad

Belangrijke informatie:
NL Contact is de oplossing als u snel telefonisch contact wil opnemen met klantenservice Randstad. Heeft u er genoeg van om te zoeken naar het telefoonnummer van klantenservice Randstad, of heeft u al gezocht maar kunt u niks vinden? Wij helpen u snel en accuraat verder.

Wij zijn niet verbonden met of aangesloten bij bedrijven die zijn opgenomen in ons bestand met informatienummers.

Schrijf een beoordeling

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Contact

Bij nl-contact.nl vindt u dagelijks actuele informatie van klantenservice telefoonnummers van de belangrijkste bedrijven, winkels en diensten, zodat u direct contact kunt opnemen met de klantenservice zonder te zoeken, te wachten of deze bedrijven te schrijven.

Bedrijven

U zocht: klantenservice Randstad

Hulp nodig met het vinden van klantenservice Randstad?

Bel 035-2046666

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu